Hívj minket 9-17 óra között!

Könyvelési és pénzügyi asszisztens pozíció

Legyél könyvelőirodánk mindent összekötő láncszeme

Könyvelési és pénzügyi asszisztensként te lehetsz az összekötőelem könyvelőink, bérszámfejtőink, tanácsadóink és ügyfeleink között. Nélküled minden céges folyamatunk lassabb és körülményesebb.

Akár azonnali kezdés, napi 8 órás alkalmazotti jogviszony!

Jutalmazzuk a tudásod

Stabil alapot adunk a fejlődésedhez, a tudásodat pedig magasabb bérrel és előrelépéssel honoráljuk.

Pontosan fizetünk

Minden hónap 5. napjáig megérkezik a fizetésed a bankszámládra. Szép kártya juttatás minden munkatársnak!

2007 óta működünk

Vagyis idén 16 éve, hogy adót és béreket fizetünk. (És egyéni vállalkozásból Zrt. lettünk. Önerőből.)

A kérdés, ami téged és minket is a legjobban érdekel:

Vajon tudunk-e együtt dolgozni?

Tudunk együtt dolgozni, ha:

Előnyt jelent:

Szakirányú végzettség

Minimum középfokú végzettség. Számviteli és/vagy pénzügyi szakirány előnyt jelent. Komoly szerződések alapján szolgáltatunk és a jogszabályok is elég erős keretet adnak, ezért a felelősségteljes munkavégzés alap követelmény.

Megbízható, precíz munkavégzés

Az ideális jelölt olyan, aki a feladatait képes megbízhatóan, precízen, felelősségteljesen elvégezni. Kérdezni és segítséget kérni Nálunk mindig lehet, senki nincs magára hagyva.

Határidő-érzékenység

A könyvelő Irodának sok adózási és bevallási határideje van. A határidő érzékenység Nálunk azt is jelenti, hogy nem csak a saját határidőnket kell tartani, hanem a cégszintű határidő a legfontosabb. Ha szükséges akkor besegítünk egymásnak, mert csapat szinten határidőre kész kell lenni.

Számítógép felhasználói szintű kezelése

A könyvelési és napi folyamatok nagy része már automatizált, ezért fontos, hogy a számítógépet rutinosan tudd használni. Ettől függetlenül a precizitásodra és a logikus gondolkodásodra is szükség van, mert az automatizált dolgok csak akkor eredményesek, ha jól vannak kontrollálva. Az excel felhasználói szintű ismerete elvárás, mert sok excel-es feladat van cégünknél.

Nem tudunk együtt dolgozni, ha:

Mindezt támogató, profi környezetben, ahol fejlődhetsz és a véleményed is számít

A támogató légkör és a közös programok éppúgy a cég része, mint a kérlelhetetlen profizmus, a maximális precizitás és a folyamatos fejlődés iránt vágy. Nemcsak szakmai, de magánéleti területen is támogatjuk egymást. Időnként csapatépítőket, közös programokat szervezünk. Emellett mindenünk az önismeret, az önfejlesztés és az önazonosság. Nálunk nyugodtan lehetsz önmagad, sőt, segítünk megtalálni és kihozni belőled az erősséged – ha te is partner vagy ebben.

Mik lesznek a feladatok?

Könyvelőirodai adminisztráció

Legfontosabb feladatod lesz az ügyfeleinkkel és cégünkkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása. Ebben a munkakörben elég gyorsan lehet komoly sikerélményeket szerezni, mert könnyen kézzelfogható a munkád gyümölcse.

Iroda működésének támogatása

Irodaszer, kávérendelés, iroda és tárgyalóhelyiség rendben és tisztán tartatása – van takarítónő, tehát nem takarítás lesz a feladatod, de időnként le kell törölni két ügyfél között a tárgyalóasztalt, vagy innivalót kell bekészíteni. Ügyfelek fogadása.

Közreműködés adatszolgáltatásban

Folyamatos közreműködés adatszolgáltatásban (melyek nem igényelnek szakmai tudást, csak logikus gondolkodást és precizitást), és bevallások elkészítésében, a többi munkatárssal együtt működve.

Ügyfelekkel és hatóságokkal való kapcsolattartás

Ügyfelekkel való kiemelten segítőkész (e-mailes, telefonos, személyes) kapcsolattartás. Fontos nekünk a jó ügyfélkapcsolat, ezért ha nem szeretsz kommunikálni, akkor ez az állás nem neked való. Időnként NAV- és önkormányzati ügyintézőkkel is szükséges telefonon egyeztetni.

Számlázás és szerződések előkészítése

Új ügyfelekkel való együttműködés teljes adminisztrációja (szerződés előkészítése) sablonok, csekklisták mentén –így nem kell értened jogi dolgokhoz. Ez nagy felelősséggel jár, de csak precizitás és józan gondolkodást igényel. Havi számlázás ügyfeleknek, megbízási szerződés alapján.

Az iroda hatékonyabb működéséhez kötődő adminisztráció

Az irodai munka hatékonyságához szükséges Excel-táblák, folyamatleírások és csekklisták, rendszerek és nyilvántartások adottak, de ezek továbbfejlesztésében és újak kidolgozásában is számítunk rád. Ha jó rendszerszemléleted van és kreatív vagy, jó néven vesszük, ha ezekben Te is aktívan közreműködsz.

Ez a munkakör igazi csapatjátékosoknak való

A rád bízott feladatokat felelősségteljesen önállóan és csapatban is meg kell oldanod. Kezdetben a régi, tapasztaltabb munkatársaink, valamint az ügyvezetők munkáját fogod támogatni, később pedig lesznek „saját” önálló feladataid is. Tőled is függ, hogy milyen gyorsan rázódsz bele a cégünk munkafolyamataiba, de mi mindenben segítünk, hogy minél hamarabb betanulj.

Mi a helyzet a home office-szal?

Ha már kialakult egy nagyobb fokú bizalom, pár hónap után időnként home office lehetőség is van, de jellemzően az irodában történik a munkavégzés. Emellett mi azon leszünk, hogy szeress bejárni az irodába.

1. Csapatszellem

Mert nem az egyének képességei, hanem a csapat összessége és az együttműködés határozza meg a sikert.

2. Őszinteség

Mert átlátható keretek és reális vállalások mentén nemcsak a siker, hanem a jó hangulat is garantált.

3. Segítőkészség

Mert saját és ügyfeleink sikereihez is elengedhetetlen, hogy ki-ki abban segítsen a másiknak, amiben a legjobb.

4. Proaktivitás

Hogy ne csak az árral sodródjunk, hanem belülről jövő motivációból, akár külön útmutatás nélkül is megszüntessük a siker útjában álló akadályokat.

5. Precizitás

Hiszen egy könyvelőiroda nem teheti meg, hogy nem 100%-osan teljesít – akár könyvelésről, akár egyéb szolgáltatásról van szó.

6. Fejlődni akarás

Hogy mindazzá válj, aki lenni tudsz. Mert nem a bukás elkerülése, hanem a nagyobb siker elérése a cél.

7. Tudatosság

Ez pedig te (is) vagy. Munkatársaink az élet minden területén tudatosságra törekszenek – és ügyfeleinket is segítjük ebben. Hogy ne csak elérni, hanem megélni is képesek legyünk a sikert.

Dolgozz Magyarország legkevésbé könyvelőirodás könyvelőirodájában

Félreértés ne essék, anyanyelvi szinten beszéljük a számok nyelvét. Viszont szerintünk egy vállalkozás sikere a stabil pénzügyek mellett ugyanennyire függ az emberi tényezőtől.

Tanácsadásainkkal és szolgáltatásainkkal segítjük a cégvezetőket, akik legális kereteken belül szeretnék minimalizálni a költéseket és növelni a profitot. Így fejlesztve cégüket, szabadidőt és nyugalmat adva nekik és munkatársaiknak.

Pontosan tudjuk, hogy senkit sem lehet olyan dolgok (hatékony) elvégzésére ösztönözni, melyek nem állnak összhangban a belső meggyőződésükkel. Az emberek nem nyújtanak kimagasló teljesítményt egy olyan cégnél, amelynek értékrendjét nem képesek elfogadni.

Épp ezért is fontos, hogy csak akkor jelentkezz, ha a fentiek tükrében is szeretnél velünk dolgozni.

Ismerd meg a leendő munkatársaidat

Videó #1

Rövid, ~30 mp-es videó, amiben X kolléga bemutatkozik, hogy ki ő, mivel foglalkozik a cégben, és mikor fog az új munkatárs konkrétan vele dolgozni/együttműködni.

Videó #1

Rövid, ~30 mp-es videó, amiben X kolléga bemutatkozik, hogy ki ő, mivel foglalkozik a cégben, és mikor fog az új munkatárs konkrétan vele dolgozni/együttműködni.

Videó #1

Rövid, ~30 mp-es videó, amiben X kolléga bemutatkozik, hogy ki ő, mivel foglalkozik a cégben, és mikor fog az új munkatárs konkrétan vele dolgozni/együttműködni.

Videó #1

Rövid, ~30 mp-es videó, amiben X kolléga bemutatkozik, hogy ki ő, mivel foglalkozik a cégben, és mikor fog az új munkatárs konkrétan vele dolgozni/együttműködni.

Videó #1

Rövid, ~30 mp-es videó, amiben X kolléga bemutatkozik, hogy ki ő, mivel foglalkozik a cégben, és mikor fog az új munkatárs konkrétan vele dolgozni/együttműködni.

Itt fogsz dolgozni

Az irodánk egy 14. kerületi, kertvárosi részen fekszik mediterrán lakóparkban, hangulatos belső udvarral. Szemben pedig egy zöld park is található, ha friss levegőre vágysz.

Legyél Te is a csapatunk tagja, mi már várunk rád!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, valamint töltsd fel fényképes önéletrajzodat (nettó fizetési igény megjelöléssel) és egy olyan motivációs levelet, hogy miért szeretnél konkrétan Nálunk dolgozni?

Ha nem a fentieknek megfelelően jelentkezel, akkor a jelentkezésedet válasz nélkül elutasítjuk, nem vesszük figyelembe!

Amennyiben a jelentkezésed felkeltette az érdeklődésünket az általad megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felkeresünk!

Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Motivációs levél, hogy miért szeretnél Nálunk dolgozni?

Számodra nem aktuális az álláskeresés, de ismersz valakit, aki passzolna a csapatunkba?

Számodra nem aktuális az álláskeresés, de ismersz valakit, aki passzolna a csapatunkba? Oszd meg vele ezt az oldalt, hogy ő is és mi is hálásak lehessünk neked!

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp