Hívj minket 9-17 óra között!

Bérszámfejtés, munkaügy szolgáltatás

Időben és jól fizetett motivált munkatársakkal, simán vett munkaügyi ellenőrzésekkel a biztos sikerért

A nyugodt és produktív munkahelyteremtés legfontosabb pontja a precíz és előrelátó bérszámfejtés és munkaügyi folyamatok. Bérszámfejtési szolgáltatásunkkal egyedi igényeket is figyelembe veszünk, folyamatos kommunikációt biztosítunk, a határidőket szigorúan betartjuk. Így lesz kiszámítható és hatékony a munkaügyek intézése.

Miben vagyunk mások/egyediek a bérszámfejtés-munkaügy tekintetében?

Naprakész bérszámfejtés az elégedett munkatársakért: Figyelembe vesszük a bérutalási szokásokat és az elvárt időpontig elkészítjük a cég bérszámfejtését. Tudjuk, hogy a munkatársak a cég egyik – hanem a legfontosabb – alappillérei, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy időben tudd utalni a fizetéseket.

Ügyfélszolgálatunk mindig elérhető munkaidőben: Mi mindig felvesszük a telefont, ha munkaidőben (Hétfőtől-Csütörtökig: 09-17h, pénteken: 09-15h) telefonálsz, és azonnali segítségadásra számíthatsz.

Munkaügyi adminisztrációban is segítünk: Munkaszerződés, munkaszerződés módosítás, munkaviszony megszűnési megállapodások (felmondás, közös megegyezés stb.) elkészítésében segítségnyújtás, egyedi megállapodás esetén ezek teljes körű elkészítése.

Megkönnyítjük a bérek utalását, így időt spórolunk a cégednek: Utalási file készítése a bérek utalásáról, ami egy gombnyomással könnyen beolvasható a banki utalások közé.

Többdimenziós könyvelési szolgáltatásunkkal könnyedén ki tudjuk számolni, hogy mennyit termel a cégednek egy munkatárs: Teljesítménybér kiszámításával is tudunk segíteni, ha szeretnél eredményesebben céget építeni és motiváltabb munkatársakkal együtt dolgozni.

Segítünk az adminisztráció egyszerűsítésében: Bér- és munkaügyi adminisztrációban tanácsadást nyújtunk, hogy minél idő és költséghatékonyabb legyen az adminisztráció.

Bérstratégiai tervezés, kalkulációk a kiszámíthatóság miatt: Segítünk a munkatársakkal kapcsolatos költségek megtervezésében, ahol egyértelmű és világos kalkulációkat készítünk, hogy minél költséghatékonyabbá tegyük a bérköltségeket.

Telephelyenkénti bérköltség kimutatás dolgozónként: Amennyiben több telephelye is van a cégednek, akár telephelyenkénti bérköltség-kimutatásokat is tudunk küldeni. Ez nagy segítség, ha pontosan látni akarod, hogy egy adott telephely mennyire profitábilis.

Mi történik, miután kitöltöm a formot?

Senior könyvelőnk 8 munkaórán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen egy online vagy személyes konzultációra. (Amelyik neked inkább megfelel.) Ezen az ingyenes konzultáción feltérképezzük a céged és megtaláljuk számodra az ideális könyvelési és pénzügyi megoldásokat.

Sürgős, így inkább telefonálnál?

Ha nem szeretnél várakozni, hívhatsz is minket +36 70 290 5556-es telefonszámon! Kollégáink munkaidőben (hétköznapokon 9-17 óra között) 10-ből 9 hívásra azonnal válaszolni tudnak – a maradék kettőt 1 órán belül visszahívják.

E-mailben kényelmesebb neked?

Írj nekünk az info@tudatos-konyveles.hu címre, és legkésőbb 8 munkaórán belül válaszolunk neked.