Harcos Munkatárs Tréning

Legyen egymásért küzdő, lojális csapatod, akik a saját sikereikkel viszik előre a céged

Hogy a munkatársaid egymásért és a közös sikerért harcoljanak – magukat újra és újra túlszárnyalva. Így kihozva a kollégák egyéni képességeiből és a csapatmunkából a maximumot. Ezt adja neked a Harcos Munkatárs Tréning, amelyet most bevezető áron szerezhetsz be.

Mit várhatsz a Harcos Munkatárs Tréningtől?

Széthúzás helyett csapatmunka

A munkatársak tudatossága és önbizalma fejlődik, ezáltal létrejön egy pozitív és egymást támogató csapatszellem, ami az egész céget sikeressé teszi.

Több nyereséget érhetsz el a cégedben

A munkatársak hatékonyabb együttműködése javítani fogja a produktivitásukat is. Így a munkájukból származó bevétel is nőni fog.

Több idő és kevesebb tűzoltás

A munkatársak folyamatos ellenőrzése, menedzselése és konfliktusaik kezelése helyett végre fókuszálhatsz a céged vezetésére és fejlesztésére.

Hatékonyabb és motiváltabb munkatársak

Miután a munkatársak egymásért (és nem egymással) harcolnak, a munkakörnyezet sokkal kellemesebb és motiválóbb lesz.

Inspirációt és tudatosságot

Inspirálni szeretnénk a céged munkatársait arra, hogy a képességeiket és erősségeiket a legmagasabb szintre vigyék, és ezzel sikeres emberré váljanak a munkájukban és magánéletükben.

Stabil, kiszámítható mindennapok

A közös sikerért küzdő munkatársak egy olyan céges rendszer alapját képezik, amely képes a beavatkozásod nélkül is stabilan és kiszámíthatóan működni.

Miért érdemes megvenned a Harcos Munkatárs Tréninget?

Nézd meg az alábbi videót, ahol néhány mondatban kifejtem, hogy miért érdemes megvenned ezt az online tréninget a munkatársaidnak. (Valóban működő, kipróbált taktikákról beszélünk.)

Mi az a Harcos Munkatárs Tréning, és milyen leckékből áll

A 2 órás Harcos Munkatárs Online Tréning 11 modulból áll, amelyek segítenek magabiztos, proaktív, felelősségvállaló, eredményorientált munkatársakat képezni. A tréning célja, hogy a munkatársak a képességeiket és erősségeiket a legmagasabb szintre vigyék, ezzel sikeres emberré váljanak a munkájukban. A munkatársak tudatossága és önbizalma fejlődjön, ezáltal létrejön egy pozitív és egymást támogató csapatszellem, ami az egész céget sikeressé teszi. 

1. Bevezetés

Összefoglaló a tréning tartalmáról, leckéiről és hatásairól. Gyors bemelegítés, ami megalapozza a sikeres tréninget.

2. Az EGO és az önbizalom

Hogyan teremtsük meg magunkban és másokban az egészséges önbizalmat? És milyen pozitív hatásai lesznek ennek?

3. A hírnév és értékteremtés

Hogyan tudják erősíteni a munkatársak a cég hírnevét? És mit tegyünk, hogy valóban erősítsék és ne rontsák azt?

4. A tudatalatti programozás

Hogyan kerülhetjük el, hogy a múltbéli (tőlünk független) negatív tapasztalatok rombolják a csapatösszhangot? 

5. A tudatosság

Hogyan érjük el, hogy a munkatárs ne csak értse és tudja, mi vezeti a csapatot a közös célhoz, de proaktívan tegye is meg?

6. A megoldásfókuszú munkatárs

Sem a túlzott optimizmus, sem a túlzott pesszimizmus nem jó. De hogyan képezzünk problématudatú munkatárs helyett megoldásközpontú munkatársakat?

7. Az irigység káros hatásai és leküzdése

Hogyan tartsuk fenn a versenyszellemet és a sikeréhséget, hogy az ne csapjon át irigységbe és mások lehúzásába?

8. A hatékony problémamegoldási stratégia

Hogyan oldjuk meg előre a folyamatosan felmerülő problémákat és kényszerhelyzeteket?

9. A győztes csapatszellem kialakítása

Hogyan építsünk a munkatársak erősségeire úgy, hogy közben fejlesztjük a csapatszellemet?

10. Vesztes és győztes típusú gondolkodás

Hogyan csináljunk a Vesztes típusú gondolkodásból Győztes típusút? Egyáltalán mit jelentenek ezek?

11. Önbizalomnövelő tippek

Milyen konkrét taktikákkal, módszerekkel növelhetjük saját magunk és a környezetünk önbizalmát?

Milyen egy Harcos Munkatárs?

munkatarsak-100x100-1.webp
Együttműködő

A munkatársaid ezentúl nem egymással, hanem egymásért és a közös eredményekért fognak harcolni. (És arra törekednek, hogy újra és újra túlszárnyalják önmagukat.) Erős csapategység, hatékony együttműködés és eredményes kommunikáció váltja fel a széthúzást, az akadozó közös munkát, és a rengeteg félreértést.

tervezes0-1-75x75-1.webp
Fókuszált

A Harcos Munkatárs pontosan tudja, mi a cél, és ő hogyan járulhat hozzá ennek eléréséhez. És ha szükséges, besegít a kollégáinak, hogy az ő eredményeiket is javítsa. Mint egy világbajnok csapat, akik akár szavak nélkül is pontosan tudják, mi a következő lépés – nemcsak egyéni, de csapatszinten is.

tudatossag00-100x100-1.webp
Tudatos

A tudatos munkatárs nemcsak érti és tudja, mit kellene tennie, hanem proaktívan teszi is. Ezáltal nagyobb kontrollja lesz a dolgok felett, így magabiztosabb és nyugodtabb lesz. Ez ráadásul az ő és a teljes csapat stresszszintjét csökkenti.

eredmenyesseg01-100x100-1.webp
Eredmény- és fejlődés orientált

A Harcos Munkatárs belátja, hogy nem szimplán a munkaidejéért vagy a végzettségéért fizetik, hanem az elért eredményeiért. Ezért igyekszik minden helyzetben kihozni magából a maximumot, és folyamatosan fejlődni. Mert ez elégíti ki a saját belső motivációját. Ez abszolút win-win-win szituáció – a cégnek, a munkatársnak és az ügyfeleiteknek is.

kiegyensuly-1-75x75-1.webp
Hatékony

Mivel a Harcos Munkatárs ismeri a közös célokat, és pontosan tudja, mi a feladata ezek elérésében, a lehető legtöbb idejét erre fordítja a munkaidejéből. Ezt gyorsan meg fogjátok érezni a bevételek és azügyfélelégedettségi szint gyors növekedésében.

tudatossag0-75x75-1.webp
Magabiztos

Sok esetben nem azért nem cselekszik kellő gyorsasággal és határozottsággal egy munkatárs, mert nincs meg a megfelelő kompetenciája. Hanem azért, mert nem elég biztos magában. Ezért is fordítunk kimelet figyelmet a munkatársak önbizalmának növelésére.

Kiknek való a Harcos Munkatárs Tréning?

Stabilitást keresőknek

A bizonytalan, hezitáló munkatársi csapat nemcsak a cégnek rossz, de a munkatársaknak is. Mert az így felgyülemlett munkahelyi stresszt hazaviszik a magánéletükbe. Ellenben a magabiztos, határozott munkatársak hatékonyabban végzik a munkájukat, és az ebből adódó elégedettség és pozitivitás a magánéletükre is jó hatással lesz.

Fejlődni vágyóknak

Egy munkahely akkor működik jól, ha a munkatársak és a cég együtt fejlődik, és egyik sem húz el a másik mellett. Fontos, hogy cégvezetőként és munkatársakként is folyamatosan fejlődjünk, ahogyan azt a cég növekedése, fejlődése megkívánja.

Tudatosságra törekvőknek

Akik nemcsak élni, de érteni is akarják az életüket, és hogy mi miért történik velük. Akik megunták, hogy sodródnak a körülményekkel, és vissza akarják venni a kontrollt. Akik nem az elszenvedői, hanem az irányítói akarnak lenni a saját életüknek és környezetüknek – munkatársként és cégvezetőként egyaránt.

Kovács Balázs, a Harcos Munkatársaid trénere

Kovács Balázs, az évek során közel 200 vállalkozónak és cégvezetőnek segített már könyvelés, adózás, cégfejlesztés, cégvezetés, munkatársmotiváció és -fejlesztés területén. Ő maga is egy sikerorientált, harcos munkatársakból álló csapat vezetője.

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Én abban hiszek, hogy a magas önbizalommal rendelkező emberek nem harcolnak a világgal és egymással sem. A harc valójában mindig önbizalomhiány miatt van. A «harc» szó ez esetben saját magunk folyamatos meghaladását jelenti, nem a másokkal való küzdelmet. Azaz legyek minden nap jobb ember, mint tegnap voltam.”


Ügyfeleink ezt gondolják rólunk...

Miért jó a cégednek Harcos Munkatárs Tréning?

A Harcos Munkatárs Tréning segít:

  • A munkatársak vezetői képességeinek fejlesztésében;
  • A munkatársak önbizalmának növelésében;
  • Erősségeik, képességeik kibontakoztatásában;
  • A Vesztes típusú gondolkodás helyett Győztes típusú gondolkodású szemléletváltásban;
  • A munkatársak hatékonyságának növelésében;
  • Ügyfélélmény-teremtésben/ügyfélkezelés javításában;
  • Magánélet és munkahely közötti összhang megteremtésében;
  • EGO-harc helyett magabiztos, győztes munkatársi csapat létrehozásában;
  • a pozitív fókuszú realitás elsajátításban.

És miért jó még?

A Harcos Munkatárs Tréning biztosítja, a harcmentes és együttműködésen alapuló csapatszellemet a munkatársaknál úgy, hogy közben mindenkinek fejlődik az önbizalma – így az önállósága és eredményessége is.

Ráadásul az erős csapatszellem, a magas önbizalom és a hatékony kommunikáció miatt a mindennapi tűzoltás és csapatmenedzsment helyett a céged fejlesztésére fókuszálhatsz az időd nagy részében.

A tréning hatására garantáljuk, hogy a munkatársak vezetői képességei, tudatossága és önbizalma jelentősen fejlődni fog.

Mennyibe kerül a Harcos Munkatárs Tréning, és miből áll pontosan?

A Harcos Munkatárs Online Tréning során átvesszük, hogyan lesz önbizalomhiányos, olykor hezitáló kollégákból, magabiztos, proaktív, egymásért küzdő, lojális csapatod.

Megmutatjuk, hogyan érd el, hogy a munkatársaid ne egymással és veled, hanem egymásért és a közös sikerért harcoljanak – magukat újra és újra túlszárnyalva. Így kihozva a kollégák egyéni képességeiből és a csapatmunkából a maximumot.

A Harcos Munkatárs Tréning egy 2 órás, 11 modulból álló online tréning, amely biztosítja neked, hogy a munkatársaid vezetői képességei, tudatossága és önbizalma jelentősen fejlődni fog – ezáltal sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz a céged. 

A korlátlanul újranézhető online tréning díja most, bevezető áron egyszeri 19 990 Ft + áfa.

Lényegében egy ebéd árából hatékonyabbá teheted a komplett céged – és hosszú távon még a munkatársaid is sokkal elégedettebbek lesznek a munkájukkal és a saját életükkel egyaránt. (Ennél jobb ajánlat egyszerűen nem létezik.)

Rendeld meg a tréninget az űrlap kitöltésével

Válaszd ki, hogy cégként vagy magánszemélyként vennéd meg a tréninget, majd add meg a kapcsolattartási és számlázási adataidat. A tréning azonnal a bankkártyás kifizetés után elérhető lesz számodra, a számlát pedig e-mailben fogod megkapni.