Harcos Munkatárs Tréning

Legyen egymásért küzdő, lojális csapatod, az egymást fúró, ellenséges kollégákból

Hogy a munkatársaid ne egymással és veled, hanem egymásért és a közös sikerért harcoljanak – magukat újra és újra túlszárnyalva. Így kihozva a kollégák egyéni képességeiből és a csapatmunkából a maximumot. Ezt adja neked a Harcos Munkatárs Tréning, amelyet most bevezető áron szerezhetsz be.

Mit várhatsz a Harcos Munkatárs Tréningtől?

Széthúzás helyett csapatmunka

A kollégák egymást segítik (és nem fúrják). És nem hátráltatják, hanem segítik egymást – akár önként. Így mindenki hatékonyabb és felszabadultabb lesz.

Több nyereséget érhetsz el a cégedben

A munkatársak hatékonyabb együttműködése javítani fogja a produktivitásukat is. Így a munkájukból származó bevétel is nőni fog.

Több idő és kevesebb tűzoltás

A munkatársak folyamatos ellenőrzése, menedzselése és konfliktusaik kezelése helyett végre fókuszálhatsz a céged vezetésére és fejlesztésére.

Hatékonyabb és motiváltabb munkatársak

Miután a munkatársak egymásért (és nem egymással) harcolnak, a munkakörnyezet sokkal kellemesebb és motiválóbb lesz.

Stabil, kiszámítható mindennapok

Aa közös sikerért küzdő munkatársak egy olyan céges rendszer alapját képezik, amely képes a beavatkozásod nélkül is stabilan és kiszámíthatóan működni.

Mi az a Harcos Munkatárs Tréning, és milyen leckékből áll

A 2 órás Harcos Munkatárs Online Tréning 11 modulból áll, amelyek segítenek magabiztos, proaktív, felelősségvállaló, eredményorientált munkatársakat képezni. Akik ráadásul nem egymás ellen, hanem egymásért küzdenek.

1. Bevezetés

Összefoglaló a tréning tartalmáról, leckéiről és hatásairól. Gyors bemelegítés, ami megalapozza a sikeres tréninget.

2. Az EGO és az önbizalom

Hogyan teremtsük meg magunkban és másokban az egészséges önbizalmat? És milyen pozitív hatásai lesznek ennek?

3. A hírnév és értéketeremtés

Hogyan tudják erősíteni a munkatársak a cég hírnevét? És mit tegyünk, hogy valóban erősítsék és ne rontsák azt?

4. A tudatalatti programozás

Hogyan kerülhetjük el, hogy a múltbéli (tőlünk független) negatív tapasztalatok rombolják a csapatösszhangot? 

5. A tudatosság

Hogyan érjük el, hogy a munkatárs ne csak értse és tudja, de tegye is a dolgát, ami közelebb viszi a csapatot a közös célhoz?

6. A realista munkatárs

Sem a túlzott optimizmus, sem a túlzott pesszimizmus nem jó. De hogyan képezzünk realista munkatársakat?

7. Az irigység káros hatásai és leküzdése

Hogyan tartsuk fenn a versenyszellemet és a sikeréhséget, hogy az ne csapjon át irigységbe és mások lehúzásába?

8. A hatékony problémamegoldási stratégia

Hogyan oldjuk meg előre a folyamatosan felmerülő problémákat és kényszerhelyzeteket?

9. A győztes csapatszellem kialakítása

Hogyan építsünk a munkatársak erősségeire úgy, hogy közben fejlesztjük a csapatszellemet?

10. Vesztes és győztes típusú gondolkodás

Hogyan csináljunk a Vesztes típusú gondolkodásból Győztes típusút? Egyáltalán mit jelentenek ezek?

11. Önbizalomnövelő tippek

Milyen konkrét taktikákkal, módszerekkel növelhetjük saját magunk és a környezetünk önbizalmát?

Milyen egy Harcos Munkatárs?

munkatarsak-100x100-1.webp
Együttműködő

A munkatársaid ezentúl nem egymással, hanem egymásért és a közös eredményekért fognak harcolni. (És arra törekednek, hogy újra és újra túlszárnyalják önmagukat.) Erős csapategység, hatékony együttműködés és eredményes kommunikáció váltja fel a széthúzást, az akadozó közös munkát, és a rengeteg félreértést.

tervezes0-1-75x75-1.webp
Fókuszált

A Harcos Munkatárs pontosan tudja, mi a cél, és ő hogyan járulhat hozzá ennek eléréséhez. És ha szükséges, besegít a kollégáinak, hogy az ő eredményeiket is javítsa. Mint egy világbajnok csapat, akik akár szavak nélkül is pontosan tudják, mi a következő lépés – nemcsak egyéni, de csapatszinten is.

tudatossag00-100x100-1.webp
Tudatos

A tudatos munkatárs nemcsak érti és tudja, mit kéne tennie, hanem proaktívan teszi is. Ezáltal nagyobb kontrollja lesz a dolgok felett, így magabiztosabb és nyugodtabb lesz. Ez ráadásul az ő és a teljes csapat stresszszintjét csökkenti.

eredmenyesseg01-100x100-1.webp
Eredményorientált

A Harcos Munkatárs belátja, hogy nem szimplán a munkaidejéért vagy a végzettségéért fizetik, hanem az elért eredményeiért. Ezért igyekszik minden helyzetben kihozni magából a maximumot, hogy cserébe ő is a legjobb bánásmódban részesüljön. Ez abszolút win-win-win szituáció – a cégnek, a munkatársnak és az ügyfeleiteknek is.

kiegyensuly-1-75x75-1.webp
Hatékony

Mivel a Harcos Munkatárs ismeri a közös célokat, és pontosan tudja, mi a feladata ezek elérésében, a lehető legtöbb időt ezek elérésére fordítja a munkaidejéből. Ezt gyorsan meg fogjátok érezni a bevételek és azügyfélelégedettségi szint gyors növekedésében.

Milyen cégvezetőknek való a MATEK-analízis?

Stabilitást keresőknek

Akik nem értik, hova folyik el a pénz a cégükből és állandóan sakkozniuk kell, hogy mikor és hogyan fizessék ki a számláikat. Akik vezetőként egyszerre több munkakört is betöltenek (akár alkalmazottaik helyett is), a cégük működését pedig a folyamatos tűzoltás hátráltatja.

Növekedni vágyóknak

Akik minél kevesebb kitérővel szeretnék nyereségessé tenni és skálázni, fejleszteni és biztonságosabbá tenni a bizniszüket. Akiknek élethalálkérdés, hogy a költségeik milyen arányban térülnek meg, és hogy a jelenlegi vagy a jövőbeli csapat a lehető leghatékonyabban működjön.

Tudatosságra törekvőknek

Akik nemcsak vezetni, de érteni is akarják a bizniszüket. Akik megunták, hogy sodródnak a pénzügyekkel, és vissza akarják venni a kontrollt. Akik nem főnökök, hanem motiváló vezetők akarnak lenni a saját cégükben – és környezetükben.

Kovács Balázs, a Harcos Munkatársaid trénere

Kovács Balázs, az évek során közel 200 vállalkozónak és cégvezetőneksegített már könyvelés, adózás, cégfejlesztés, cégvezetés, munkatársmotiváció és -fejlesztés területén. Ő maga is egy sikerorientált, harcos munkatársakból álló csapat vezetője.

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és a cégemmel is ezt képviselem.”


Ügyfeleink ezt gondolják rólunk...

Miért jó a cégednek Harcos Munkatárs Tréning?

A Harcos Munkatárs Tréning segít:

  • A munkatársak vezetői képességeinek fejlesztésében;
  • A munkatársak önbizalmának növelésében;
  • Erősségeik, képességeik kibontakoztatásában;
  • A Balsors típusú gondolkodás helyett Győztes típusú gondolkodású szemléletváltásban;
  • Cégetek küldetésének és értékeinek megfogalmazásában;
  • Vízió és célok megfogalmazásában;
  • Hatékonyabb munkatárskezelésben;
  • A munkatársak hatékonyságának növelésében;
  • Ügyfélélmény-teremtésben/ügyfélkezelés javításában;
  • Magánélet és munkahely közötti összhang megteremtésében.

És miért jó még?

A Harcos Munkatárs Tréning biztosítja, a harcmentes és együttműködésen alapuló csapatszellemet a munkatársaknál úgy, hogy közben mindenkinek fejlődjik az önbizalma – így az önállósága és eredményessége is.

Ráadásul az erős csapatszellem, a magas önbizalom és a hatékony kommunikáció miatt a mindennapi tűzoltás és csapatmenedzsment helyett a céged fejlesztésére fókuszálhatsz az időd nagy részében.

A tréning hatására garantáljuk, hogy a munkatársak vezetői képességei, tudatossága és önbizalma jelentősen fejlődni fog.

Mennyibe kerül a Harcos Munkatárs Tréning, és miből áll pontosan?

A Harcos Munkatárs Online Tréning során átvesszük, hogyan lesz az egymást fúró, ellenséges kollégákból, egymásért küzdő, lojális csapatod.

Megmutatjuk, hogyan érd el, hogy a munkatársaid ne egymással és veled, hanem egymásért és a közös sikerért harcoljanak – magukat újra és újra túlszárnyalva. Így kihozva a kollégák egyéni képességeiből és a csapatmunkából a maximumot.

A Harcos Munkatárs Tréning egy 2 órás, 11 modulból álló online tréning, amely biztosítja neked, hogy a munkatársaid vezetői képességei, tudatossága és önbizalma jelentősen fejlődni fog – ezáltal sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz a céged. 

A korlátlanul újranézhető online tréning díja egyszeri 19 990 Ft + áfa.