„Mentőöv KATÁ-soknak” személyes tanácsadás (online)

Rakjuk össze a KATA utáni akcióterved, hogy a lépéskényszerből üzleti előnyt faraghass

Személyes (online) tanácsadásunk keretében konkrétan a vállalkozásodra fókuszálva állítjuk össze az akciótervet, amivel nemcsak átvészelheted, de meg is nyerheted a kialakult helyzetet.

 Mit várhatsz a „Mentőöv KATÁ-soknak” személyes tanácsadástól?

stabilitas

Megtaláljuk a céljaidhoz passzoló vállalkozási formát

Általános becslések helyett kifejezetten a te vállalkozásodra szabott tervet írunk. Ebből megfontolt, számokkal alátámasztott döntést hozhatsz, merre tovább.

kontirozas

Adózási forgatókönyvek pontos számokkal

Pénzügyi adataid mentén kiszámoljuk és vázoljuk, melyek lehetnek a legideálisabb adózási formák számodra. Így a költségeidet is optimalizáljuk.

tobb-ido

Részletes akciótervet adunk

Miután kiszámoltuk, mi a legjobb döntés számodra, részletesen elmondjuk, mivel jár és hogyan zajlik maga az adózásiforma-váltás és az ezekkel járó adminisztrációs kötelezettségek.

emberinyelv

1 órát, amikor csak a te vállalkozásod van fókuszban

Minden kérdésedre választ adunk, ami a vállalkozásoddal kapcsolatos.

A tanácsadás neked szól, ha…

kiegyensuly

KATÁ-s vállalkozásod volt

KATÁ-s vállalkozásod volt, (EV. vagy BT.) és szakértői segítséget kérnél, hogy eldöntsd, merre és hogyan tovább.

tervezes0

KATÁ-sokkal dolgoztál együtt

Saját céged van és KATÁ-s vállalkozókkal működtél együtt, akikkel szívesen dolgoznál együtt a jövőben is, de nem tudod, hogyan.

Kitől számíthatsz szakértői tanácsokra?

Kovács Balázs, aki ügyvezető tulajdonosként és könyvelőként több száz vállalkozást terelt már a siker útjára. A tanácsadás során tőle vagy senior kollégáitól fogsz a vállalkozásodra szabott javaslatokat kapni.

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és cégemmel is ezt képviselem.”

Kovács Balázs, aki ügyvezető tulajdonosként és könyvelőként több száz vállalkozást terelt már a siker útjára.

A tanácsadás során tőle vagy senior kollégáitól fogsz a vállalkozásodra szabott javaslatokat kapni.

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és cégemmel is ezt képviselem.”

Ügyfeleink ezt gondolják rólunk...

Nagyon köszönöm a lehetőséget és a segítséget a cégem átvilágításával kapcsolatban. Ma már sokan kezdenek vállalkozni, azonban a vállalkozás működtetéséhez kevés valódi ismerettel rendelkeznek. Sokat jelent ha egy olyan Csapat van mögötte mint Ti. Sokszor előfordul, hogy a napi rutinfeladatok elvégzése miatt kevés idő jut a tervezésre, analitikára, ezért nagyon nagy segítség volt számomra, hogy pontos számokkal be tudjátok mutatni, hol áll a cégem, és hova tartok. A közös gondolkodás, tervezés, analizálás nagy segítségemre van. Most már pontosabban látom, merre kell elindulni, és mire kell odafigyelni. A MATEK-analizis egy hasznos és egyedi tanácsadás, ami valóban egyedülálló a mai klasszikus könyvelési szolgáltatások között. Csak ajánlani tudom a hasonló helyzetben lévő cégvezető társaimnak!

verebes-istvan

Verebes István

www.dobozrendelo.hu

VSweb Kft.

Korrekt, kedves és a szakmájukban kiváló emberek. Kívánhat bárki ennél többet? Andinál és Balázsnál igen, hiszen ez elmúlt több mint hét évben nem tudtam olyat kérni vagy kérdezni, amiben nem tudtak vagy akartak volna segíteni. Együtt nőttünk a könyvelő irodájukkal és azt hiszem együtt is maradunk most már. Örömmel ajánlom minden cégvezetőnek a K&K Tudatos Könyvelés-t, akinek fontos a jó személyes kapcsolat és a rugalmasság.

kekesdi-gergely

Kékesdi Gergely

www.eflotta.com

Eflotta Járműkövetés

Szívesen ajánlom az irodát, mivel egy maroknyi csapat jól összedolgozva, pontosan, precízen, lelkiismeretesen, megbízhatóan végzi a munkát részünkre 2016. óta. Náluk mindig valaki felveszi a telefont és mindig van segítség, ha szükség van rá.
Szakmai kérdésekben egyértelmű, alapos, naprakész, gyors válaszokat, tanácsokat kapunk és szükség esetén jogi, adózási területre specializálódott szakértőket is bevonnak a válaszadáshoz, így minimalizálva az esetleges ellenőrzések bírság kockázatát és nagyban segítve, megkönnyítve az ügyvezető munkáját.

banos-gergely

Banos Gergely

www.szerverhaz.hu

Szerverház Kft

A K & K Tudatos Könyvelés KFT tulajdonosait és csapatát valamivel több, mint egy éve ismertem, egy kompetens ismerősöm ajánlása útján jutottam el hozzájuk. Az ajánlásban nem is csalódtam!
Számos könyvelőn túl elmondhatom, végre nem kell aggódnom a könyvelés miatt, minden helyesen van elvégezve. Amit szakmailag kapok pontosság, precizitás, szakértelem. Amit emberileg az egy tiszta, kedves, közvetlen kommunikációs csatorna, ami nagyon megkönnyíti az együtt végzett munkát.
Várakozásomon felülien vagyok elégedett a munkájukkal, örömmel ajánlom Őket bárkinek!

donusz-laszlo

Donusz László

www.donusz.com

Csillagkapu Építő Kft

Ajánlás révén jutottam el a K&K Tudatos Könyvelés KFT-hez. Rögtön egy komoly kihívással kellett megküzdeniük, hisz a rapid könyvelőváltás miatt egy lezáratlan pénzügyi évet kellett átvenniük, s remekül megbirkóztak a feladattal.
Érdemben az első perctől fogva maximális biztonságban éreztük magunkat velük, hisz abszolút profizmus jellemzi munkájukat, mindenre kiterjed a figyelmük, időben tájékoztatnak a bennünket érintő változásokról. Megnyugtató, hogy velük profi képviseletet kapunk a különböző hatóságok előtt, a bevallások, mérleg mindig időben előáll. Az év közbeni eredményekről is rendszeresen kapunk tájékoztatást.
A szakmai munka mellett számomra az is nagyon fontos, hogy emberileg is kifejezetten kellemes a két vezetővel az együttműködés, és a K&K munkatársai is nagy összhangban dolgoznak az én kollégáimmal.
2022-ben léptünk együttműködésünk nyolcadik évébe, s eszem ágában sincs váltani.

sziebig-andrea

Sziebig Andrea

www.itbusiness.hu

IT-Business Publishing Kft

Bátran ajánlom a K&K könyvelő csapatát mindenkinek aki tisztességes üzletben érdekelt vállalkozást vezet.
A tulajdonosok (fiatal házaspár), akik nagy-nagy gondossággal válogatják meg a Náluk dolgozó embereket (a mai világban ez nagyon ritka), mind szakmailag és mind emberileg.
(Ez nem csak duma, Tényleg!)
Nekem már 6 éve könyvelnek. Eddig nem volt egyetlen egy panaszom sem Velük, ha valami kérdés felmerült akkor a lehető legrövidebb időn belül (még ha saját tapasztalat alapján nem is volt tudható a megoldás) időt, energiát nem kímélve profi módon utána jártak a kérdésnek olykor ha szükséges volt külön szakértőt is bevonva.
Jóérzésű, tisztelettudó, precíz, szakmailag elkötelezett, dinamikus csapat.

sipsak-sandor

Spisák Sándor

Hosszabb ideje vagyok üzleti kapcsolatban a K&K Könyvelő Irodával, amelynek profizmusa számomra biztonságot jelent.
A könyvelő irodára jellemző, hogy tudják, hogy ügyfeleiknek mi a prioritása és kreatívak a probléma megoldásában.
Ami nekem fontos, hogy mindkettő dinamikus személyiség, az első perctől kezdve létrejött köztünk az összhang, és a kiváló kommunikáció.
Minden üzletember számára ajánlom a könyvelő irodát, ha a fenti elvárások nekik is fontosak, amelyről nincs kétségem.

Dr. Kiss György

Fehér Gyémánt Bt

2014. óta bíztam meg Balázsékat vállalkozásom könyvelésével és két éve férjem cégeinek könyvelését is ők végzik, problémamentesen, precízen és naprakészen.
Mindig rendkívül segítőkészek, kéréseinkre, kérdéseinkre nagyon rövid időn belül kapunk választ, még akkor is, ha a könyvelő feladatokon túlmutató, egyéb természetű tanácsot kérünk tőlük. A csapat minden tagja nagyon kedves és magas színvonalon végzik munkájukat.
Aki szeretné vállalkozását jó kezekben tudni, annak mindenképp őket ajánlom!

opalszkine-ledeci-beatrix

Opálszkiné Lédeci Beatrix

Mo-Pro Kft

Miért jó, ha szakértői tanácsot kérsz tőlünk a folytatáshoz?

Az online tanácsadás 100%-ban Rólad szól. A te vállalkozásodra, a te számaidra vonatkoztatva, a te igényeidre szabva és a te helyzetedet figyelembe véve javaslunk számodra szóba jöhető megoldásokat.

Hiszen 15 éves tapasztalattal bíró cégvezetőkként otthonosan mozgunk a cégvezetés és -fejlesztés területén – tehát abszolút egy nyelvet beszélünk veled. Könyvelőkként pedig a kisujjunkban van a vállalkozói matek – azaz anyanyelvi szinten beszéljük a számok nyelvét és alaposan átlátjuk a vállalkozási formák adta lehetőségeket.

De hogy ezek ne csak üres szavak legyenek: 140+ ügyfelünk van, akik többsége velünk indította a vállalkozását. Így a sikereit is a mi könyvelői, számviteli és pénzügyi segítségünkkel érte el

Mennyibe kerül a „Mentőöv KATÁ-soknak” személyes tanácsadás és miből áll pontosan?

Az online tanácsadás során szakértőink összevetik az előre elküldött kérdőívre adott válaszaid, a könyvelésed és az elérhető pénzügyi mutatóid.

Ezek alapján pontosan meg tudjuk mondani, hogy a vállalkozásod mely területeken és konkrétan milyen intézkedések mentén tudna a leghatékonyabban és a leggyorsabb fejlődni.

Ennek összege 19 900 Ft + ÁFA.

Faragj előnyt a lépéskényszerből, hozz számokkal alátámasztott döntést és nyerd meg a kialakult helyzetet!

Az online személyes tanácsadás után azonnal látni fogod, hogyan működhet hatékonyabban és pénzügyileg stabilabban a vállalkozásod.