Hívj minket 9-17 óra között!

Minden adózási és pénzügyi feladat terhét levesszük a válladról

Tudatos Könyvelői szolgáltatásainkkal, tanácsadásainkkal és egyedi módszereinkkel megtaláljuk a legkedvezőbb adózási lehetőséget, kiszámítható és költséghatékony pénzügyi hátteret teremtünk, és stabil alapot adunk céged folyamatos fejlődésének.

151

elégedett ügyfél

7

profi könyvelő

15

NAV-biztos év

8

munkaórás válaszadási garancia

Miben más a Tudatos Könyvelés?

Biztosan te is észrevetted már, hogy az operatív feladatokban való túlzott részvétel elvette a fókuszt a cég folyamatos fejlesztéséről. Pedig az állandó tűzoltás és mikromenedzselés helyett fókuszálhatsz inkább a sikereid elérésére.

A Tudatos Könyvelés nem szimpla könyvelői szolgáltatás. Annál sokkal több.

Egy olyan könyvelési módszerről beszélünk, amely a működőképes pénzügyi modell megalkotásától, a megfelelő cash flow és adóstratégia kialakításán át, egészen a bérszámfejtésig segít téged a siker útján.

Töltsd ki az űrlapunkat!

Űrlapunkat kitöltve felveheted velünk a kapcsolatot és röviden vázolhatod, milyen megoldandó feladatok állnak előttünk.

Tervezzünk együtt!

Közös egyeztetések és tervezési folyamatok mentén javaslunk neked irányokat, amelyekből kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat.

Dőlj hátra! (Képletesen.)

Megállapodásunk után ugyanis minden ránk bízott feladatot ellátunk és minden értékes információt átadunk feléd. Neked csak a cégedet kell menedzselned.

Hogyan tudunk segíteni?

Könyvelés

Nem csak az adóügyeidet intézzük. Riportokkal, tanácsokkal és új pénz- vagy időtakarékossági lehetőségekkel segítünk egy nyugodtabb, költséghatékonyabb, eredményesebb cég fejlesztésében és menedzselésében. Lényegében legális pénzügyi kiskapukat mutatunk.

Bérszámfejtés, munkaügy

A sikeres cég alapjai a precíz és előrelátó bérszámfejtés és munkaügyi folyamatok. Egyedi igényeidet figyelembe véve, folytonos kommunikációval és pontosan betartott határidőkkel tesszük kiszámíthatóvá és hatékonnyá a munkaügyeid.

Többdimenziós könyvelés

Érdekel, hogy mennyire dolgoznak hatékonyan az egyes részlegek? Hogy mekkora a bevételtípusonkénti nyereség? Vagy épp milyen a munkatársak termelékenysége? A többdimenziós könyveléssel folyamatos riportokban kapod meg ezeket az adatokat – és még többet, ha szükséges.

KIVA ügyintézés

Magyarországon a társasági adó (TAO) a legnépszerűbb adózási forma. De korántsem biztos, hogy a legköltséghatékonyabb. A kisvállalati adó (KIVA) sok esetben jobb a TAO-nál. Nézzük meg, nálad is így van-e!

Cégalapítási tanácsadás

A siker sokszor azon múlik, hogy milyen alaposak voltunk, amikor kijelöltük az utat a cég számára. Megfelelő adózási forma, pénzügyi stratégia kialakítása és az ezekkel járó adminisztráció. Ezekben segítünk neked a cégalapítási tanácsadásunkkal.

Komplex audit

Komplex auditra leggyakrabban a könyvelőváltás előtt álló cégvezetők érkeznek. (De nem csak ők.) Ez a tanácsadás mindenképpen hiánypótló, ha biztos akarsz lenni abban, hogy minden rendben van a céged könyvelésével.

Adóstratégiai tanácsadás

Segítünk kiválasztani és maximálisan kihasználni a cégednek legmegfelelőbb adózási formát. Konkrét számítások és előrejelzések mentén mutatjuk meg, hogy van-e jobb megoldás a mostaninál adózás terén. Így pénzt spórolunk a cégednek és lehetőséget adunk a hatékonyabb és gyorsabb növekedésre.

Miért éri meg velünk dolgozni?

Az, hogy elvégezzük a ránk bízott könyvelési feladatokat: alap. Emellett azonban proaktív segítségre is számíthatsz. Időnként könyvelési és adózási javaslatokkal fogjuk segíteni a munkád, illetve folyamatosan emlékeztetünk a könyvelési teendőkre, hogy véletlenül se késsen semmi.

De ez nálunk még mindig alap. Hadd mutassunk néhány extrát, ami miatt tényleg jól jársz, ha mi végezzük a könyvelésed.

Nemcsak a számok, az emberek nyelvén is értünk

Az ügyfeleinkkel nagyon jó viszonyt ápolunk és arra törekszünk, hogy a könyvelésen és szakmai tanácsokon túl, emberileg is támogassuk őket, amiben csak tudjuk.

10-ből 9-szer biztos, hogy azonnal felvesszük a telefont

Ha pedig épp egyetlen kollégánk sem tud válaszolni, 1 órán belül visszahív, hogy megválaszolja a kérdésed vagy segítsen megoldani a felmerülő problémát.

Nem csupán az elvárt szinten dolgozunk, hanem felette

Célunk, hogy ne csak kötelezőket teljesítsük, hanem attól többet tegyünk. Hogy 100%-ban a céged fejlesztésére tudj fókuszálni, amíg mi intézzük a könyvelésed.

Komolyan vesszük a munkát, de viccesek is tudunk lenni

Hozzánk nem kell idegesen, frusztráltan érkezned – és elmenőben is vidám, pozitív leszel. A profizmus és a humor nem ellentétek. Sőt.

És még mindig nincs vége a listának...

Azoknak az ügyfeleinknek, akikkel a közös munka során beigazolódik, hogy egyezik a hozzáállásunk az (üzleti) élethez, a könyvelésen felül még számtalan dologban tudunk segíteni. Egyedi megállapodás alapján.

Így segíthetünk a te cégednek is
(7+1 módszertan a sikerért)

01

Működőképes üzleti és pénzügyi modell

Következetes üzleti- és pénzügyi modell nélkül csak ösztönből lehet vállalkozni, tudatosan nem. Az ösztönből vezetett vállalkozás azonban feldobott érméhez hasonlít: vagy bejön vagy nem. Ha viszont megtervezzük az üzleti és pénzügyi lépéseket, jó eséllyel előre tudjuk modellezni a várható forgatókönyveket.

02

Profitábilis árazási stratégia

A legtöbb vállalkozás problémája a nem megfelelő árazásból adódik. Ha túl magas az ár, a potenciális ügyfél máshoz fordul. Ha túl alacsony, a cég veszteséges lesz és a csőd felé zakatol. Ezért fontos a nyereséges árazás az első pillanattól.

03

Munkatársak motivációja

Kedvetlen, lézengő munkatársakkal nehéz nyereséges céget vezetni. Piacvezetőt pedig közel lehetetlen. A jó termelékenység alapja a motivált, proaktív, lelkes munkatárs. Ezért fordítunk az együttműködés során nagy hangsúlyt a munkatársaid motivációjára is.

04

Követeléskezelés

A nem fizető ügyfél két dolog miatt nem fizet: nem tartja fontosnak, vagy nem tudja kifizetni. Mindkettő probléma, mert foglalja a helyet ez az ügyfél egy jól fizetőtől. Mi segítünk az eredményes követeléskezelésben is, hogy minden számlád kifizetett legyen.

05

Jó cash flow és stabil pénzügyek

Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy versenyképes, folyamatosan fejlődő céget vezethess. Jó cash flow és stabil pénzügyek nélkül a munkatársak kifizetése is nehézkessé válhat, nemhogy a piaci környezet által diktált folyamatos fejlődés biztosítása.

06

Többdimenziós könyvelés (elemzés, kontrolling)

A nem fizető ügyfél két dolog miatt nem fizet: nem tartja fontosnak, vagy nem tudja kifizetni. Mindkettő probléma, mert foglalja a helyet ez az ügyfél egy jól fizetőtől. Mi segítünk az eredményes követeléskezelésben is, hogy minden számlád kifizetett legyen.

07

Megfelelő adóstratégia

Segítünk kiválasztani a céged számára legmegfelelőbb adózási stratégiát. Lehet, hogy a céged már most is költséghatékonyan működik, de működhetne költséghatékonyabban is. Ha nem szeretnél pénzt hagyni az asztalon, szívesen segítünk.

+1

Üzleti inspiráció

Sokan állítják, hogy üzleti inspiráció nélkül is lehet sikeres céget építeni. És igazuk van. Olyan vállalkozást viszont, ami felforgatja a piacot és megváltja a világot, biztosan nem. Ha te ilyen céget szeretnél, minket keresel.

A NAV-ügyintézést majdnem elfelejtettük!

Meglévő ügyfelek számára, kapcsolt szolgáltatásként segítünk, hogy az adóhatóság felé az ügyintézés mindig maradéktalanul szabályos (és gördülékeny) maradjon. Már csak ezért is megéri minket választanod.

Ezt mondják ügyfeleink a közös munkáról

Cégedre szabható könyvelési módszertan

Merev sablonok helyett egyedi megoldások

A konkrét keretrendszerek jól működnek. A kifejezetten az adott cég piacára és problémáira szabottak viszont kiválóan. Ezt adjuk neked is.

Feladatra várakozás helyett proaktív figyelem

Sok könyvelő várja és elvégzi a feladatot. Mi nemcsak teljesítjük a kéréseid, hanem javaslatokkal segítjük a munkád és az együttműködésünket.

Káros hallgatás helyett építő őszinteség

Ha úgy látjuk, veszélyes vizekre evezel vagy kétséges megoldást választanál, azonnal, őszintén jelezzük – és javaslunk egy kifizetődőbb megoldást.

Csináljunk a frusztráló, zavaros tűzoltásból nyugodt, kiszámítható könyvelési és pénzügyi rutint!

Mi történik, miután kitöltöm a formot?

Senior könyvelőnk 8 munkaórán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen egy online vagy személyes konzultációra. (Amelyik neked inkább megfelel.) Ezen az ingyenes konzultáción feltérképezzük a céged és megtaláljuk számodra az ideális könyvelési és pénzügyi megoldásokat.

Sürgős, így inkább telefonálnál?

Ha nem szeretnél várakozni, hívhatsz is minket +36 70 290 5556-es telefonszámon! Kollégáink munkaidőben (hétköznapokon 9-17 óra között) 10-ből 9 hívásra azonnal válaszolni tudnak – a maradék kettőt 1 órán belül visszahívják.

E-mailben kényelmesebb neked?

Írj nekünk az info@tudatos-konyveles.hu címre, és legkésőbb 8 munkaórán belül válaszolunk neked.