Hívj minket 9-17 óra között!

MATEK-analízis, a sikeres cégek képlete

Ahogy fejlődik a céged, egyre többfelé kell fókuszálnod, egyre kevesebb idő alatt. Nem veled van baj, ha úgy érzed, ez már sok. A folytonos tűzoltás és készenlét mindenkit felőröl.
Nem csoda, hogy hiába látod, hogy valahol elfolyik a pénz a cégedből, nem találod, hol. Pedig te is tudod, hogy ez nem maradhat így sokáig.

De ne aggódj, itt a segítség!

Ingyenesen letölthető MATEK-analízis e-bookunk segít beazonosítani, hol szükséges beavatkozni, mielőtt még nagyobb lenne a baj.

Mit tudhatsz meg az ingyenes MATEK-analízis e-bookunkból?

Hova küldhetjük az útmutatót?

A szerzőről

Kovácsné Kósa Andrea
Regisztrált Mérlegképes Könyvelő, Üzleti Tudatosság Tanácsadó
2000 óta könyvelő és 2007 óta a K&K Tudatos Könyvelés KFT ügyvezetője

Világ életemben tökéletesség és profizmus vonzott. Mindenben a minőségre törekszem. A cégnél én képviselem a motivációt és az inspirációt, legyen szó a munkatársakról vagy ügyfelekről.

Azokat az apróbb hibákat is nagyon könnyen megtalálom, amiket kiküszöbölve egy sokkal profibb és minőségibb terméket vagy szolgáltatást lehet létrehozni. Ezt a saját cégemben is valamint a velünk együtt működő ügyfeleknél is kamatoztatni tudom.

Kovács Balázs
Regisztrált Mérlegképes Könyvelő, Adóstratégiai és Üzleti Tudatosság Tanácsadó
2003 óta könyvelő és 2007 óta a K&K Tudatos Könyvelés KFT ügyvezetője

Küldetésem az Üzleti és magán életi Tudatosság népszerűsítése, célom hogy támogassam az ügyfeleinket abban, hogy egy profi és sikeres céget építsenek. Erősségem a stratégiai szemlélet és nagyon jól rá tudok érezni arra, hogy a partnereinknél milyen területeket szükséges fejleszteni ahhoz, hogy sikeresebbek legyenek.

Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és cégemmel is ezt képviselem.

Kérd az ingyenes MATEK-analízis e-bookodat a fenti űrlap kitöltésével!