Hívj minket 9-17 óra között!

MATEK analízis

Folytonos tűzoltás helyett következetes, kiszámítható cégfejlődés

Folytonos tűzoltás helyett következetes, kiszámítható cégfejlődés

Mit várhatsz a MATEK-analízistől?

Látni fogod, hova folyik el a pénz

Látni fogod, milyen arányban térülnek meg vagy termelnek veszteséget az egyes kiadásaid. Így megszüntetheted a folyamatos, követhetetlen pénzszivárgást a cégedből.

Több nyereséget érhetsz el a cégedben

Ha megszüntetjük a pénz szivárgását, az így megtakarított összeg máris többletet jelent. Ha pedig ezt a pénzt átcsoportosítjuk, a nyereséget is megsokszorozhatjuk.

Több idő és kevesebb tűzoltás

A számlákkal való molyolás, a munkatársak folyamatos ellenőrzése és ad hoc, tűzoltásszerű feladatokba kapkodás megszüntetésével több időt fordíthatsz a cégfejlesztésre.

Hatékonyabb és motiváltabb munkatársak

A pénzügyi tudatosság fókuszálttá és kiegyensúlyozottá tesz. Ez a munkatársaidra is kihat. Különösen, ha az átcsoportosított erőforrásokból az ő bérük és munkakörnyezetük is fejlődik.

Stabil, kiszámítható mindennapok

Az arányok megfelelő újraosztása kiszámítható vállalkozói életet hoz. Így nemcsak a cégedben leszel nyugodtabb és céltudatosabb, hanem a magánéletedben is.

A MATEK-analízis részei

Munkatársak

Fontos, hogy minden pozícióban az arra legmegfelelőbb ember dolgozzon, és minden munkatárs proaktív és motivált legyen. Tehát megnézzük, milyen megtérüléssel és hatékonysággal dolgoznak a munkatársaid – és mit tehetsz, hogy javítsd a teljesítményüket.

Arányok

A megfelelő pénzügyi tervezés alapfeltétel, de ezen belül is az arányosság az, ami hatékonyabbá teheti a cég működését. A cég vezetőjének tudnia kell, milyen reális célokat tűzzön ki, illetve hogy megfelelő, arányos vállalásokat tegyen. Ennek alapjait is biztosítjuk neked.

Tudatosság

A sikeres cég alapja (a pontos pénzügyi és üzleti tervezés és hatékony munkatársak mellett) az, hogy a cégvezető minden értelemben „rendben legyen.” A tudatosság az üzleti és a magánéletben is kulcsfontosságú. Tehát a sikerszokások bevezetésére is nagy hangsúlyt fektetünk.

Eredményesség

Ha a cég egyes részlegeinek a teljesítményét is monitorozzuk, akkor könnyebb kiszűrni a problémás területeket, így hamar változtatni lehet a kevésbé jól működő dolgokon. Az analízisben tehát erre is kiterünk.

Költségoptimalizálás

Sokszor látjuk, hogy a nem megfelelő költekezés (legyen az túl magas vagy túl alacsony) hátráltatja a céget a fejlődésben. A számok alapján kiszűrjük, a cégedben pontosan hol tudunk költségoptimalizálással jobb eredményeket és megtérüléseket elérni.

Munkatársak

Fontos, hogy minden pozícióban az arra legmegfelelőbb ember dolgozzon, és minden munkatárs proaktív és motivált legyen. Tehát megnézzük, milyen megtérüléssel és hatékonysággal dolgoznak a munkatársaid – és mit tehetsz, hogy javítsd a teljesítményüket.

Milyen cégvezetőknek való a MATEK-analízis?

Stabilitást keresőknek

Akik nem értik, hova folyik el a pénz a cégükből és állandóan sakkozniuk kell, hogy mikor és hogyan fizessék ki a számláikat. Akik vezetőként egyszerre több munkakört is betöltenek (akár alkalmazottaik helyett is), a cégük működését pedig a folyamatos tűzoltás hátráltatja.

Növekedni vágyóknak

Akik minél kevesebb kitérővel szeretnék nyereségessé tenni és skálázni, fejleszteni és biztonságosabbá tenni a bizniszüket. Akiknek élethalálkérdés, hogy a költségeik milyen arányban térülnek meg, és hogy a jelenlegi vagy a jövőbeli csapat a lehető leghatékonyabban működjön.

Tudatosságra törekvőknek

Akik nemcsak vezetni, de érteni is akarják a bizniszüket. Akik megunták, hogy sodródnak a pénzügyekkel, és vissza akarják venni a kontrollt. Akik nem főnökök, hanem motiváló vezetők akarnak lenni a saját cégükben – és környezetükben.

Ki készíti el a céged MATEK-analízisét?

Kovács Balázs, aki ügyvezető tulajdonosként és könyvelőként több száz vállalkozást terelt már a siker útjára.

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és cégemmel is ezt képviselem.”


Ügyfeleink ezt gondolják rólunk...

Miért jó, ha mi csináljuk a céged MATEK-analízisét?

Ez az elemzés garantáltan neked, a te cégedre, a te számaidra vonatkoztatva, a te igényeidnek megfelelően készül el.

Hiszen 15 éves tapasztalattal bíró cégvezetőkként otthonosan mozgunk a cégvezetés és -fejlesztés területén – tehát abszolút egy nyelvet beszélünk veled. Könyvelőkként pedig a kisujjunkban van a vállalkozói matek – azaz anyanyelvi szinten beszéljünk a számok nyelvén.

De hogy ezek ne csak üres szavak legyenek: 140+ ügyfelünk van, akik többsége velünk indította a vállalkozását. Így a sikereit is a mi könyvelői, számviteli és pénzügyi segítségünkkel érte el.

És miért jó még?

A MATEK-analízis a kezedbe adja a módszert, amivel minden cégvezetői döntésed jobb megtérülésű lesz. De ennél sokkal többet ad…

Az elemzéshez egy tanácsadás is jár, amivel a vállalkozói önbizalmad is megerősödik. Tehát nemcsak a legjobb döntések meghozásában segítünk, hanem abban is, hogy meg is merd lépni azokat.

Így lesz a „jó lenne ezt meglépni” vállalkozásból „de jó, hogy ezt megléptük” sikercég.

Mennyibe kerül a MATEK-analízis és miből áll pontosan?

Az analízis során szakértőink összevetik a kérdőívre adott válaszaid, a könyvelésed és az elérhető pénzügyi mutatóid. Ezek alapján pontosan meg tudjuk mondani, hogy a céged mely területeken és konkrétan milyen intézkedések mentén tudna a leghatékonyabban és a leggyorsabb fejlődni

Az elemzéshez jár továbbá egy 2 órás konzultáció – személyesen vagy online –, amely során az elemzés eredményeit és a javasolt lépéseket prezentáljuk neked.

A komplett Matek – analízis és 2 órás tanácsadást követően úgy állhatsz fel, hogy biztos leszel abban, hogy céged pénzügyileg sokkal hatékonyabban működik – vagy éppen azzal a tudattal, hogyan tudod azonnal hatékonyabbá tenni.

A cégedre szabott egyedi komplex 2 órás Tanácsadás és Matek analízis díja egyszeri 189 000 Ft + áfa