Hívj minket 9-17 óra között!

Senior könyvelő pozíció

Teremts stabil pénzügyeket ügyfeleinknek, és biztos, felfelé ívelő karriert magadnak

Ha a pörgés inkább neked való, mint a komfortos, és motivál, ha egy kihívás eleinte túlmutat rajtad, de van benned kitartás és akarat, nálunk akár 1-2 év alatt szakmai vezetővé válhatsz.

Akár azonnali kezdés, napi 8 órás alkalmazotti jogviszony!

vedelem

Jutalmazzuk a tudásod

Stabil alapot adunk a fejlődésedhez, a tudásodhoz és hozzáállásodhoz függő bérnövekedés és előrelépési lehetőség.

proaktiv

Pontosan fizetünk

Minden hónap 5. napjáig megérkezik a fizetésed a bankszámládra. Szép kártya juttatás minden munkatársnak!

kiva

2007 óta működünk

Vagyis idén 15 éve, hogy adót és béreket fizetünk. (És egyéni vállalkozásból Zrt. lettünk. Önerőből.)

Milyen lesz egy munkanapod nálunk?

Pörgős. Egy átlagos munkanap 8:30-kor kezdődik. Az irodánk egy 14. kerületi, kertvárosi részen fekszik mediterrán lakóparkban, hangulatos belső udvarral.

A támogató légkör és a közös programok éppúgy a cég része, mint a kérlelhetetlen profizmus, a maximális precizitás és a folyamatos fejlődés iránt vágy.

Nemcsak szakmai, de magánéleti területen is támogatjuk egymást. Időnként csapatépítőket, közös programokat szervezünk.

Emellett mindenünk az önismeret, az önfejlesztés és az önazonosság. Nálunk nyugodtan lehetsz önmagad, sőt, segítünk megtalálni és kihozni belőled az erősséged – ha te is partner vagy ebben.

K&K csapat
K&K csapat
K&K csapat
K&K csapat

Szuper lenne, ha Te lennél az új munkatársunk! 🙂

Idén leszünk 15 évesek, nagy terveink vannak fejlődés terén (pl. idén Zrt.-vé alakulunk, és ez még csak a hab a tortán… 🤫😉), lelkesedésünk és elhivatottságunk nagyobb mint valaha. Te lehetsz a K&K Tudatos Könyvelés új senior könyvelője! Ez egy izgalmas, pörgős pozíció, ami fontos a cégünk és az ügyfeleink életében!

Várunk szeretettel,

Kovács Balázs és Kovácsné Kósa Andrea
A K&K Tudatos Könyvelés KFT alapítói

Hallgass bele a podcastünkbe – amiben akár szerepelhetsz is

Ezt mondják a K&K Tudatos Könyvelésről a jelenlegi munkatársak

Itt szakmailag mindig a topon érzem magam a gazdasági változások terén. Kölcsönösen segítjük egymást a tudás továbbadásában. Andiban és Balázsban két nagyszerű, rugalmas, mégis határozott vezetőt ismertem meg. Kristóf a mi bérszámfejtő zsenink, akihez bármilyen bérrel kapcsolatos kérdéssel fordulhatunk. Zsolt szakmai vezetőként mindig irányt mutat, ha szükséges. Az irodai környezet ráadásul családias és jó hangulatú. Akkor is, ha esetleg technikai okok miatt elhúzódik a munka, mert minden problémával csapatként nézünk szembe és senkit nem hagyunk hátra.

Szujó Tibor
Senior Könyvelő

Mindig is úgy képzeltem el az ideális munkahelyet, hogy pozitív szemléletű, kiegyensúlyozott, motiváló és profi szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik inspirálnak arra, hogy egyre jobb legyek a szakmámban. Úgy érzem, hogy a helyemen vagyok és nagyon örülök, hogy a K&K csapatát erősíthetem.

Tóth Dávid
Senior Könyvelő

A K&K nekem nem csak egy munkahelyet jelent, ahova bejövök és ledolgozom a szükséges munkaidőt, hanem boldogan érkezem meg reggel, mert tudom, hogy itt odafigyelnek rám és mind a magánéleti, mind a munkahelyi nehézségeket közösen meg tudjuk beszélni és megoldást találunk az adott problémára.

Molnár Benett
Senior Könyvelő

Azért jó itt dolgozni, mert más helyekkel ellentétben, ahol dolgoztam, itt tényleg egy csapatként működünk! Itt mindenki fejlődésorientált, segítőkész és kedves, nem visszahúzzuk, hanem támogatjuk egymást minden téren!

Lepp Zsolt
Senior Könyvelő, Szakmai Vezető

Azért jó itt dolgozni, mert pozitív, vidám és támogató légkör vesz körül. A kollégák segítőkészek. Egy-egy szakmai kérdést közösen is át lehet beszélni akár tanító jelleggel is, illetve van lehetőség a szakmában fejlődni.

Király Kristóf
Bérszámfejtő, Adóstratégiai tanácsadó

A K&K Tudatos Könyvelésről

A K&K Tudatos Könyvelés a legkevésbé „könyvelőirodás” könyvelőiroda – már ami az irodai mindennapokat és az üzleti szemléletmódot illeti. Félreértés ne essék, anyanyelvi szinten beszéljük a számok nyelvét. Viszont szerintünk egy vállalkozás sikere a stabil pénzügyek mellett ugyanennyire függ az emberi tényezőtől.

Tanácsadásainkkal és szolgáltatásainkkal segítjük a cégvezetőket, akik legális kereteken belül szeretnék minimalizálni a költéseket és növelni a profitot. Így fejlesztve cégüket, szabadidőt és nyugalmat adva nekik és munkatársaiknak.

Pontosan tudjuk, hogy senkit sem lehet olyan dolgok (hatékony) elvégzésére ösztönözni, melyek nem állnak összhangban a belső meggyőződésükkel. Az emberek nem nyújtanak kimagasló teljesítményt egy olyan cégnél, amelynek értékrendjét nem képesek elfogadni.

Alap értékeink:

01

Csapatszellem

Mert nem csak az egyének képességei, hanem a csapat összessége és az együttműködés határozza meg a sikert.

02

Őszinteség

Mert átlátható keretek és reális vállalások mentén nemcsak a siker, hanem a jó hangulat is garantált.

03

Segítőkészség

Mert saját és ügyfeleink sikereihez is elengedhetetlen, hogy ki-ki abban segítsen a másiknak, amiben a legjobb.

04

Proaktivitás

Hogy ne csak az árral sodródjunk, hanem belülről jövő motivációból, akár külön útmutatás nélkül is megszüntessük a siker útjában álló akadályokat.

05

Precizitás

Hiszen egy könyvelőiroda nem teheti meg, hogy nem 100%-osan teljesít – akár könyvelésről, akár egyéb szolgáltatásról van szó.

06

Fejlődni akarás

Hogy mindazzá válj, aki lenni tudsz. Mert nem a bukás elkerülése, hanem a nagyobb siker elérése a cél.

07

Tudatosság

Ez pedig te (is) vagy. Munkatársaink az élet minden területén tudatosságra törekszenek – és ügyfeleinket is segítjük ebben. Hogy ne csak elérni, hanem megélni is képesek legyünk a sikert.

Küldetésünk

Cégünk küldetése, hogy az embereket, vállalkozókat és cégvezetőket tudatosságra ösztönözzük az életük minden területére vonatkozóan. Inspirálni szeretnénk őket arra, hogy egy tudatos könyvelési szisztémára építkezve olyan irányba fejlődjenek, hogy egy profi és sikeres vállalkozást tudjanak működtetni.

A profizmus és siker iránytűje maga a tudatos könyvelés, ami a vállalkozói élet és magánélet egyensúlyát tartja elsődleges célnak.

Mik lesznek a feladatok?

A rád bízott ügyfelek teljes körű könyvelése. Ahogy beilleszkedsz (reményeink szerint minél előbb) a “saját” ügyfeleidet nagyon magas és profi minőségben kell támogatnod mindenben.

Legfontosabb feladatod lesz ügyfeleink bizonylatainak teljes körű könyvelése és ahhoz kötődő adminisztratív feladatok ellátása. Ebben a munkakörben elég gyorsan lehet komoly sikerélményeket szerezni, mert könnyen kézzelfogható a munkád gyümölcse.

Főkönyvi kivonat készítése. Ezzel kapcsolatos egyeztetések, kimutatások, riportok készítése, szakmai vezetőkkel együttműködve.

Folyamatos közreműködés adatszolgáltatásban és bevallások elkészítésében, többi munkatárssal együtt működve.

Az első 1-2 hónapban még nem feltétlenül kell az ügyfelekkel kapcsolatot tartanod (de ha jó vagy benne, akkor nincs akadálya). Később már elvárás lesz ez. Kiemelten fontos nekünk a jó ügyfélkapcsolat, ezért ha nem szeretsz kommunikálni, illetve nem vagy nagyon empatikus és kedves, akkor ez az állás nem neked való.

A napi szintű feladataink elvégzéséhez a jogszabályok követése és ismerete fontos. A tapasztaltabb munkatársaktól nálunk bármikor kérdezhetsz. Adó szakmai fórum hozzáférésünk is van, ahol folyamatosan lehet tájékozódni a jogszabályokról. Valamint van egy külső Adó- és Számviteli szakértőnk is, aki folyamatosan támogatja a munkánkat. Nálunk nem az a lényeg, hogy mindent tudj, hanem az, ha nem tudod, akkor legyen rá igényed, hogy megkérdezed valakitől vagy utánanézel, azaz mindig a megoldásra törekszel.

Havi, negyedéves, éves zárásokban való aktív részvétel, szakmai vezetőkkel együttműködve (később persze már önállóan). Itt is lehet Nálunk rövidtávon sikereket elérni, mert a régi munkatársak és pontos folyamatleírások segítségével nagyon hamar el lehet sajátítani a zárási feladatokat, így az elejétől a végéig lesz rálátásod egy adott cég könyvelésére.

A kérdés, ami téged és minket is a legjobban érdekel:

Vajon tudunk-e együtt dolgozni?

Igen, ha igaz rád, hogy:

 • check_circle_outlineminimum 3 éves könyvelőirodában szerzett tapasztalattal rendelkezel;
 • check_circle_outlinemegbízható vagy és precíz;
 • check_circle_outlinea pörgős és dinamikus munkavégzést preferálod;
 • check_circle_outlinefelelősségteljesen állsz a munkához és a munkatársakhoz;
 • check_circle_outlineelkötelezett vagy és a cselekvésben hiszel;
 • check_circle_outlinelogikusan gondolkodsz, jó a helyzetfelismerésed és a problémamegoldó készséged is;
 • check_circle_outlinejó a kommunikációs készséged, pozitív vagy és kedves;
 • check_circle_outlineügyfélközpontúan gondolkodsz;
 • check_circle_outlinejól dolgozol csapatban;
 • check_circle_outlineminden nap fejlődni szeretnél

Nem, ha ilyen vagy:

 • highlight_offpontatlan és kiszámíthatatlan vagy;
 • highlight_offa komfortos „látszatmunkát” keresed;
 • highlight_offnem vállalsz felelősséget a munkádért és munkatársaidért;
 • highlight_offcsak kérésre csinálsz meg valamit, és akkor is beéred a próbálkozással;
 • highlight_offnem látod a logikai összefüggéseket, a megoldandó probléma pedig csak stresszel;
 • highlight_offnem kommunikálsz jól, negatív vagy és goromba;
 • highlight_offénközpontúan gondolkodsz;
 • highlight_offnem tudsz csapatban gondolkodni;
 • highlight_offazt hiszed, pont eleget tudsz már

Mérlegképes könyvelői végzettség elvárás. Előny, ha van adótanácsadói végzettséged vagy egyéb pénzügyi  végzettséged. Komoly szerződések alapján szolgáltatunk és a jogszabályok is elég erős keretet adnak, ezért a felelősségteljes munkavégzés alap követelmény.

Az ideális jelölt olyan, aki a feladatait képes megbízhatóan, precízen, felelősségteljesen és önállóan elvégezni. Kérdezni és segítséget kérni Nálunk mindig lehet a tapasztaltabb munkatársaktól, senki nincs magára hagyva.

A könyvelő Irodának sok adózási és bevallási határideje van. A határidő érzékenység Nálunk azt is jelenti, hogy nem csak a saját határidőnket kell tartani, hanem a cégszintű határidő a legfontosabb. Ha szükséges akkor besegítünk egymásnak, mert csapat szinten határidőre kész kell lenni.

A K&K Tudatos Könyvelés-nél a könyvelési és napi folyamatok nagy része már automatizált, ezért fontos, hogy a számítógépet rutinosan tudd használni. Ettől függetlenül a precizitásodra és a logikus gondolkodásodra is szükség van, mert az automatizált dolgok csak akkor eredményesek, ha jól vannak kontrollálva. Az excel felhasználói szintű ismerete elvárás, mert sok excel-es feladat van cégünknél.

Az álláshoz elvárás, hogy minimum 3 éves könyvelőirodában szerezett tapasztalattal rendelkezz!

Számunkra kiemelten fontos a profi ügyfélkezelés, ezért a szakmai tudáson túl a proaktív és kedves kommunikáció is elvárt.

Előnyök, ha nálunk dolgozol

 • check_circle_outlineFolyamatos szakmai és anyagi fejlődési lehetőség.
 • check_circle_outlineSZÉP-kártya juttatás.
 • check_circle_outlineMobil telefon, céges eszközök használata.
 • check_circle_outlineCéges könyvtár az önfejlesztéshez.
 • check_circle_outlineBiztos munkahely, amire hosszú távon lehet számítani.
 • check_circle_outlineNyugodt, igényes és támogató légkör.
 • check_circle_outlinePozitív, kedves munkatársak.
 • check_circle_outlineBelső szakmai továbbképzések.
 • check_circle_outlineProfesszionális munkakörnyezet.
 • check_circle_outlineCsapatépítő programok.
 • check_circle_outlineKiszámítható, stabil ügyfélkör és háttér.
 • check_circle_outlineHa van hozzá affinitásod, akkor tovább fejlődhetsz adótanácsadóvá, pénzügyi elemzővé vagy egyéb más munkakörbe is.
 • check_circle_outlineNem kell félelemben, szerepeket játszva dolgoznod, mert nálunk nyugodtan lehetsz önmagad.
 • check_circle_outlineCégkultúra, ahol számít a véleményed – akár cégfejlesztési kérdésekben is.

Ha nyitott vagy a tanulásra és fejlődésre, akkor minden lehetőséget biztosítunk számodra (könyvek, képzések, tanfolyamok), hogy fejlődni tudj. Ha van ambíciód adótanácsadóvá vagy pénzügyi elemzővé is válhatsz! De tervben van, hogy idővel új munkakörök is lesznek Nálunk, ami nem feltétlenül csak könyveléssel lesz kapcsolatos.

Gyakran, szinte havi rendszerességgel csapatépítünk, ami lehet egy közös ebéd/vacsora, Közös társasozás, játék (Activity, Solo, Biliárd, Szabaduló szoba stb.), futóversenyen való céges indulás, buli, vagy bármi, amit a csapat közösen kitalál.

A tudásodtól is függő, nagyon méltányos bejelentett jövedelem, folyamatos fejlődés anyagilag is. Amennyiben hatékonyan végzed a munkád, és ezért jobban teljesít a cég is, akkor ez hatással lesz a fizetésedre is (jutalékra és 13. havi jutalomra is jogosult leszel). Ha vannak ambícióid, itt lehetőséget kapsz ezt megmutatni.

Fiatalos, innovatív céljai megvalósítása iránt elkötelezett csapat, és egy összetartó, pozitív, a munkahelynél többet jelentő közösség. Ez jellemzi a K&K Tudatos Könyvelés csapatát, melynek most te is tagja lehetsz! Nálunk nincsenek lehúzó, bomlasztó emberek, nincs negatív hangulat!

Ügyfeleink ezt gondolják rólunk...

Számomra fontos volt a cégem megalapításánál, hogy a pénzügyeket, a könyvelést és adó tanácsadást egy olyan Csapatra bízzam akik profik és naprakészek az éppen aktuális változásokkal kapcsolatban! Az sem elhanyagolható egy hosszútávú együttműködésben, hogy emberileg is meglegyen az összhang, kiválóan működik a kommunikáció és a személyes kapcsolat is.
Ha Neked is fontos, hogy a céged könyvelését egy profi és pontos könyvelőirodára bízd, jó helyen jársz!
Nem csak szakmailag, de emberileg is kiváló csapat! Csak ajánlani tudom!

verebes-istvan

Verebes István

www.dobozrendelo.hu

VSweb Kft.

Korrekt, kedves és a szakmájukban kiváló emberek. Kívánhat bárki ennél többet? Andinál és Balázsnál igen, hiszen ez elmúlt több mint hét évben nem tudtam olyat kérni vagy kérdezni, amiben nem tudtak vagy akartak volna segíteni. Együtt nőttünk a könyvelő irodájukkal és azt hiszem együtt is maradunk most már. Örömmel ajánlom minden cégvezetőnek a K&K Tudatos Könyvelés-t, akinek fontos a jó személyes kapcsolat és a rugalmasság.

kekesdi-gergely

Kékesdi Gergely

www.eflotta.com

Eflotta Járműkövetés

Szívesen ajánlom az irodát, mivel egy maroknyi csapat jól összedolgozva, pontosan, precízen, lelkiismeretesen, megbízhatóan végzi a munkát részünkre 2016. óta. Náluk mindig valaki felveszi a telefont és mindig van segítség, ha szükség van rá.
Szakmai kérdésekben egyértelmű, alapos, naprakész, gyors válaszokat, tanácsokat kapunk és szükség esetén jogi, adózási területre specializálódott szakértőket is bevonnak a válaszadáshoz, így minimalizálva az esetleges ellenőrzések bírság kockázatát és nagyban segítve, megkönnyítve az ügyvezető munkáját.

banos-gergely

Banos Gergely

www.szerverhaz.hu

Szerverház Kft

A K & K Tudatos Könyvelés KFT tulajdonosait és csapatát valamivel több, mint egy éve ismertem, egy kompetens ismerősöm ajánlása útján jutottam el hozzájuk. Az ajánlásban nem is csalódtam!
Számos könyvelőn túl elmondhatom, végre nem kell aggódnom a könyvelés miatt, minden helyesen van elvégezve. Amit szakmailag kapok pontosság, precizitás, szakértelem. Amit emberileg az egy tiszta, kedves, közvetlen kommunikációs csatorna, ami nagyon megkönnyíti az együtt végzett munkát.
Várakozásomon felülien vagyok elégedett a munkájukkal, örömmel ajánlom Őket bárkinek!

donusz-laszlo

Donusz László

www.donusz.com

Csillagkapu Építő Kft

Ajánlás révén jutottam el a K&K Tudatos Könyvelés KFT-hez. Rögtön egy komoly kihívással kellett megküzdeniük, hisz a rapid könyvelőváltás miatt egy lezáratlan pénzügyi évet kellett átvenniük, s remekül megbirkóztak a feladattal.
Érdemben az első perctől fogva maximális biztonságban éreztük magunkat velük, hisz abszolút profizmus jellemzi munkájukat, mindenre kiterjed a figyelmük, időben tájékoztatnak a bennünket érintő változásokról. Megnyugtató, hogy velük profi képviseletet kapunk a különböző hatóságok előtt, a bevallások, mérleg mindig időben előáll. Az év közbeni eredményekről is rendszeresen kapunk tájékoztatást.
A szakmai munka mellett számomra az is nagyon fontos, hogy emberileg is kifejezetten kellemes a két vezetővel az együttműködés, és a K&K munkatársai is nagy összhangban dolgoznak az én kollégáimmal.
2022-ben léptünk együttműködésünk nyolcadik évébe, s eszem ágában sincs váltani.

sziebig-andrea

Sziebig Andrea

www.itbusiness.hu

IT-Business Publishing Kft

Bátran ajánlom a K&K könyvelő csapatát mindenkinek aki tisztességes üzletben érdekelt vállalkozást vezet.
A tulajdonosok (fiatal házaspár), akik nagy-nagy gondossággal válogatják meg a Náluk dolgozó embereket (a mai világban ez nagyon ritka), mind szakmailag és mind emberileg.
(Ez nem csak duma, Tényleg!)
Nekem már 6 éve könyvelnek. Eddig nem volt egyetlen egy panaszom sem Velük, ha valami kérdés felmerült akkor a lehető legrövidebb időn belül (még ha saját tapasztalat alapján nem is volt tudható a megoldás) időt, energiát nem kímélve profi módon utána jártak a kérdésnek olykor ha szükséges volt külön szakértőt is bevonva.
Jóérzésű, tisztelettudó, precíz, szakmailag elkötelezett, dinamikus csapat.

sipsak-sandor

Spisák Sándor

Hosszabb ideje vagyok üzleti kapcsolatban a K&K Könyvelő Irodával, amelynek profizmusa számomra biztonságot jelent.
A könyvelő irodára jellemző, hogy tudják, hogy ügyfeleiknek mi a prioritása és kreatívak a probléma megoldásában.
Ami nekem fontos, hogy mindkettő dinamikus személyiség, az első perctől kezdve létrejött köztünk az összhang, és a kiváló kommunikáció.
Minden üzletember számára ajánlom a könyvelő irodát, ha a fenti elvárások nekik is fontosak, amelyről nincs kétségem.

Dr. Kiss György

Fehér Gyémánt Bt

2014. óta bíztam meg Balázsékat vállalkozásom könyvelésével és két éve férjem cégeinek könyvelését is ők végzik, problémamentesen, precízen és naprakészen.
Mindig rendkívül segítőkészek, kéréseinkre, kérdéseinkre nagyon rövid időn belül kapunk választ, még akkor is, ha a könyvelő feladatokon túlmutató, egyéb természetű tanácsot kérünk tőlük. A csapat minden tagja nagyon kedves és magas színvonalon végzik munkájukat.
Aki szeretné vállalkozását jó kezekben tudni, annak mindenképp őket ajánlom!

opalszkine-ledeci-beatrix

Opálszkiné Lédeci Beatrix

Mo-Pro Kft

A munkavégzés helye

Budapest, 14. kerület, Kerékgyártó utca 47-49.

K&K iroda
K&K meeting
K&K Egyeztetés
K&K csapat
K&K alapítók
K&K Team

Miért mi?

151

Elégedett Ügyfél

7

Profi Könyvelő

203

Sikeres Ellenőrzés

7

Szakterület

Legyél Te is a csapatunk tagja, mi már várunk rád!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, valamint töltsd fel fényképes önéletrajzodat (nettó fizetési igény megjelöléssel) és egy olyan motivációs levelet, hogy miért szeretnél konkrétan Nálunk dolgozni?

Ha nem a fentieknek megfelelően jelentkezel, akkor a jelentkezésedet válasz nélkül elutasítjuk, nem vesszük figyelembe!

Amennyiben a jelentkezésed felkeltette az érdeklődésünket az általad megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felkeresünk!

Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Légy szíves ezt a mezőt is töltsd ki!
Motivációs levél, hogy miért szeretnél Nálunk dolgozni?