Hívj minket 9-17 óra között!

Legális pénzügyi kiskapukat keresünk a cégednek

Úgy hozunk neked magasabb profitot és tesszük átláthatóvá a pénzügyeid, hogy közben kitöröljük a „NAV-tól való félelmet”, a „terheltséget”, a „frusztrációt” és az „időhiányt” a szótáradból.

team

151

elégedett ügyfél
browsing

7

profi könyvelő
experience

15

NAV-biztos év
deadline

8

munkaórás válaszadási garancia
team

151

elégedett ügyfél
browsing

7

profi könyvelő
experience

15

NAV-biztos év
deadline

8

munkaórás válaszadási garancia

Hogy működik?

1. LÉPÉS: Helyzetfelismerés

Miután kitöltötted ajánlatkérő űrlapunkat, saját fejlesztésű könyvelési auditunkkal felmérjük céged jelenlegi erősségeit és gyengeségeit. Így valóban EGYEDI könyvelési megoldást javasolhatunk. (Mindezt a kapcsolatfelvételtől számított 1-2 munkaórán belül.)

2. LÉPÉS: Tervezés

Veled – és az általad bevont kompetens munkatársaiddal – együtt megtervezzük a következő lépéseket. A lépések sorrendjét úgy határozzuk meg, hogy a lehető leggyorsabban tapasztalható eredményt kapj.

3. LÉPÉS: Hátradőlhetsz

A tervezési fázis után átvesszük a ránk bízott könyvelési és pénzügyi teendőket. Innen csak annyi a dolgod, hogy az általad igényelt rendszerességgel küldött riportjainkra ránézel – időnként aláírsz, elutalsz vagy jóvá hagysz valamit.

Ezt mondják ügyfeleink a közös munkáról

Számomra fontos volt a cégem megalapításánál, hogy a pénzügyeket, a könyvelést és adó tanácsadást egy olyan csapatra bízzam, akik profik és naprakészek az éppen aktuális változásokkal kapcsolatban. Az sem elhanyagolható egy hosszútávú együttműködésben, hogy emberileg is meglegyen az összhang, kiválóan működik a kommunikáció és a személyes kapcsolat is.
Ha Neked is fontos, hogy a céged könyvelését egy profi és pontos könyvelőirodára bízd, jó helyen jársz!
Nem csak szakmailag, de emberileg is kiváló csapat! Csak ajánlani tudom!

verebes-istvan

Verebes István

www.dobozrendelo.hu

VSWEB Kft.

Korrekt, kedves és a szakmájukban kiváló emberek. Kívánhat bárki ennél többet? Andinál és Balázsnál igen, hiszen ez elmúlt több mint kilenc évben nem tudtam olyat kérni vagy kérdezni, amiben nem tudtak vagy akartak volna segíteni. Együtt nőttünk a könyvelő irodájukkal és azt hiszem együtt is maradunk most már. Örömmel ajánlom minden cégvezetőnek a K&K Tudatos Könyvelés KFT-t, akinek fontos a jó személyes kapcsolat és a rugalmasság.

kekesdi-gergely

Kékesdi Gergely

www.eflotta.com

Eflotta Járműkövetés

Andrea és Balázs, a K&K Tudatos Könyvelés KFT tulajdonosai személyében olyan kedves, precíz, nagy tudású, a könyvelési, adózási és vállalkozási terület minden kérdésében jártas embereket ismertem meg, akikre jó szívvel bízom cégünk könyvelési-számviteli–adó ügyeit. Immár 8 éve töretlen az együttműködésünk.
Biztonságban érzem ezt a nagyon fontos területet Náluk, ami nagyon fontos számomra. Köszönöm Nekik.

balmex-logo

Schandl Judit

www.balmex.hu

Balmex Kft.

Szívesen ajánlom az irodát, mivel egy "maroknyi" csapat jól összedolgozva, pontosan, precízen, lelkiismeretesen, megbízhatóan végzi a munkát részünkre 2016. óta. Náluk mindig valaki felveszi a telefont és mindig van segítség, ha szükség van rá.
Szakmai kérdésekben egyértelmű, alapos, naprakész, gyors válaszokat, tanácsokat kapunk és szükség esetén jogi, adózási területre specializálódott szakértőket is bevonnak a válaszadáshoz, így minimalizálva az esetleges ellenőrzések bírság kockázatát és nagyban segítve, megkönnyítve az ügyvezető munkáját.

banos-gergely

Banos Gergely

www.szerverhaz.hu

Szerverház Kft

A K&K Tudatos Könyvelés KFT tulajdonosait és csapatát valamivel több, mint egy éve ismertem, egy kompetens ismerősöm ajánlása útján jutottam el hozzájuk. Az ajánlásban nem is csalódtam!
Számos könyvelőn túl elmondhatom, végre nem kell aggódnom a könyvelés miatt, minden helyesen van elvégezve. Amit szakmailag kapok pontosság, precizitás, szakértelem. Amit emberileg az egy tiszta, kedves, közvetlen kommunikációs csatorna, ami nagyon megkönnyíti az együtt végzett munkát.
Várakozásomon felülien vagyok elégedett a munkájukkal, örömmel ajánlom Őket bárkinek!

donusz-laszlo

Donusz László

www.donusz.com

Csillagkapu Építő Kft

Ajánlás révén jutottam el a K&K Tudatos Könyvelés KFT-hez. Rögtön egy komoly kihívással kellett megküzdeniük, hisz a rapid könyvelőváltás miatt egy lezáratlan pénzügyi évet kellett átvenniük, s remekül megbirkóztak a feladattal.
Érdemben az első perctől fogva maximális biztonságban éreztük magunkat velük, hisz abszolút profizmus jellemzi munkájukat, mindenre kiterjed a figyelmük, időben tájékoztatnak a bennünket érintő változásokról. Megnyugtató, hogy velük profi képviseletet kapunk a különböző hatóságok előtt, a bevallások, mérleg mindig időben előáll. Az év közbeni eredményekről is rendszeresen kapunk tájékoztatást.
A szakmai munka mellett számomra az is nagyon fontos, hogy emberileg is kifejezetten kellemes a két vezetővel az együttműködés, és a K&K munkatársai is nagy összhangban dolgoznak az én kollégáimmal.
2022-ben lépünk együttműködésünk kilencedik évébe, s eszem ágában sincs váltani.

sziebig-andrea

Sziebig Andrea

www.itbusiness.hu

IT-Business Publishing Kft

Bátran ajánlom a K&K Tudatos Könyvelés KFT csapatát mindenkinek, aki tisztességes üzletben érdekelt vállalkozást vezet.
A tulajdonosok (fiatalos házaspár), akik nagy-nagy gondossággal válogatják meg a Náluk dolgozó embereket (a mai világban ez nagyon ritka), mind szakmailag és mind emberileg.
(Ez nem csak duma, Tényleg!)
Nekem már 9 éve könyvelnek. Eddig nem volt egyetlen egy panaszom sem Velük, ha valami kérdés felmerült akkor a lehető legrövidebb időn belül (még ha saját tapasztalat alapján nem is volt tudható a megoldás) időt, energiát nem kímélve profi módon utána jártak a kérdésnek olykor ha szükséges volt külön szakértőt is bevonva.
Jóérzésű, tisztelettudó, precíz, szakmailag elkötelezett, dinamikus csapat.

sipsak-sandor

Spisák Sándor

Hosszabb ideje vagyok üzleti kapcsolatban a K&K Tudatos Könyvelés KFT-vel, amelynek profizmusa számomra biztonságot jelent.
A könyvelő irodára jellemző, hogy tudják, hogy ügyfeleiknek mi a prioritása és kreatívak a probléma megoldásában.
Ami nekem fontos, hogy minden munkatársuk dinamikus személyiségű, az első perctől kezdve létrejött köztünk az összhang, és a kiváló kommunikáció.
Minden üzletember számára ajánlom a könyvelő irodát, ha a fenti elvárások nekik is fontosak, amelyről nincs kétségem.

Dr. Kiss Györgyi

Fehér Gyémánt Bt

2014. óta bíztam meg Balázsékat vállalkozásom könyvelésével és 5 éve férjem cégeinek könyvelését is ők végzik, problémamentesen, precízen és naprakészen.
Mindig rendkívül segítőkészek, kéréseinkre, kérdéseinkre nagyon rövid időn belül kapunk választ, még akkor is, ha a könyvelő feladatokon túlmutató, egyéb természetű tanácsot kérünk tőlük. A csapat minden tagja nagyon kedves és magas színvonalon végzik munkájukat.
Aki szeretné vállalkozását jó kezekben tudni, annak mindenképp őket ajánlom!

opalszkine-ledeci-beatrix

Opálszkiné Lédeci Beatrix

Mo-Pro Kft

Közel 11 éve vagyunk kapcsolatban a K&K Tudatos Könyvelés KFT-t-vel. Szakmailag felkészült, precíz, alapos, emberileg megbízható, korrekt, udvarias, készséges és türelmes kollégákból álló cégre találtunk ebben a vállalkozásban.
A cég teljes körű szolgáltatást nyújt a könyvelés, bérszámfejtés, munkaügyek, adóbevallás, adótanácsadás továbbá a könyvvizsgálat és jogi képviselet területén is.
Bármilyen felmerülő kérdésünkre, problémánkra azonnal reagálnak, megoldásokat találnak és válaszaik minden esetben szakszerűek, helytállóak. A határidők betartásában példaértékűek.
Ismereteik naprakészek, folyamatosan elérhetőek, profi módon felkészültek a mai kortól elvárt online felületek használatában. A változásokat nyomon követik és erről folyamatosan tájékoztatnak.
A cégnél dolgozó kollégák minden helyzetben udvariasak, segítőkészek, munkájukat igen magas színvonalon végzik, érdeklődésük nem csupán szakmai, hanem személyes is.
Ajánljuk őket mindazoknak, akik szeretnék vállalkozásuk ügyeit egy kézben és nagy biztonságban tudni, hátradőlve bátran kimondani minden várt és váratlan helyzetben, hogy "Majd megkérdezem a könyvelőmet!"

Bujtás Ottó

www.medence-epites.hu

NG Next Generation Kft.

Van egy küldetésünk

Jobb, nyugodtabb munkahelyi környezetet teremtünk a magyar cégeknek.
Nézd meg a videót, hogy megtudd miért – és hogyan.

Csináljunk a frusztráló, zavaros tűzoltásból nyugodt, kiszámítható könyvelési és pénzügyi rutint!

Tudjuk, hogy tele a tarsolyod izgalmas és váratlan üzleti húzásokkal. De a könyvelésednek és a pénzügyeidnek nem kell ilyennek lenniük. A dinamikus, rugalmasan mozgó cégek alapja a stabil és kiszámítható könyvelés.

Bízd ezt ránk, te pedig foglalkozz azzal, amiben a legjobb vagy!

+36 70 290 5556