Hívj minket 9-17 óra között!

Aktuális nyitott pozícióink

Jelentkezz alábbi nyitott pozícióinkra, hogy mielőbb együtt dolgozhassunk!

Junior könyvelő pozíció

Senior könyvelő pozíció

Adatrögzítő pozíció

Bérszámfejtő pozíció

Küldetésünk

Nálunk nem csak a számokról van szó. A pontos, megbízható és precíz könyvelői munka alapelvárás egy könyvelő irodától, amit természetesen mi is biztosítunk ügyfeleink számára. Ahhoz azonban, hogy valaki igazán kiemelkedőt hozzon létre, szüksége van egy küldetésre.

Küldetésünk az, hogy tudatossá tegyük a hozzánk közel álló emberek életét, legyen szó ügyfélről, munkatársról, családtagról vagy barátról. Hitvallásunk, hogy a maximumot csak jó hangulatban, összetartó és motivált közösségben érhetjük el.

Mire számíthatsz nálunk?

stabilitas

Stabilitás

A stabil munkahely csökkenti a mindennapi stresszt, így nyugodtabbak lesznek a mindennapjaid.

nyugalom

Nyugalom

Ha nyugodtabb vagy, jobban tudsz koncentrálni a mindennapi teendőkre a munkahelyen és a magánéletben.

kiegyensulyozottsag

Kiegyensúlyozottság

Meg kell találnod a balanszt a munka, a magánélet és az egészség között. Egyik sem megy a másik nélkül.

egyenloseg

Egyenlőség

Nálunk mindenkinek számít a véleménye. E nélkül nem is nevezhetnénk magunkat igazi csapatnak.

boldogsag

Boldogság

A boldog munkahelyi környezet azt eredményezi, hogy haza visszük magunkkal a jó kedvet otthonra is.

tudatossag

Tudatosság

A legfontosabb számunkra a tudatosság. Ez határozza meg a munkánkat, magánéletünket, mindennapjainkat.

Mi vagyunk Magyarország legkevésbé könyvelőirodás könyvelőirodája

Számunkra ez nem csak egy munkahely, hanem egy olyan közeg, ahol valódi segítségre és megértésre találunk, legyen szó szakmai vagy magánéleti kérdésekről. A K&K Tudatos Könyvelés irodájából nem szokás frusztráltan, szomorúan vagy csalódottan távozni.

Ugyanazt szeretnénk nyújtani munkatársainknak, amit immár 15 éve adunk ügyfeleinknek is. Csak egyenes, őszinte és konstruktív kommunikációval és viselkedéssel tehetjük jobbá a körülöttünk élők mindennapjait. Mi valódi csapatként működünk, támogatjuk egymást minden téren.

Ezt mondják a K&K Tudatos Könyvelésről a jelenlegi munkatársak

Itt szakmailag mindig a topon érzem magam a gazdasági változások terén. Kölcsönösen segítjük egymást a tudás továbbadásában. Andiban és Balázsban két nagyszerű, rugalmas, mégis határozott vezetőt ismertem meg. Kristóf a mi bérszámfejtő zsenink, akihez bármilyen bérrel kapcsolatos kérdéssel fordulhatunk. Zsolt szakmai vezetőként mindig irányt mutat, ha szükséges. Az irodai környezet ráadásul családias és jó hangulatú. Akkor is, ha esetleg technikai okok miatt elhúzódik a munka, mert minden problémával csapatként nézünk szembe és senkit nem hagyunk hátra.

Szujó Tibor
Senior Könyvelő

Mindig is úgy képzeltem el az ideális munkahelyet, hogy pozitív szemléletű, kiegyensúlyozott, motiváló és profi szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik inspirálnak arra, hogy egyre jobb legyek a szakmámban. Úgy érzem, hogy a helyemen vagyok és nagyon örülök, hogy a K&K csapatát erősíthetem.

Tóth Dávid
Senior Könyvelő

A K&K nekem nem csak egy munkahelyet jelent, ahova bejövök és ledolgozom a szükséges munkaidőt, hanem boldogan érkezem meg reggel, mert tudom, hogy itt odafigyelnek rám és mind a magánéleti, mind a munkahelyi nehézségeket közösen meg tudjuk beszélni és megoldást találunk az adott problémára.

Molnár Benett
Senior Könyvelő

Azért jó itt dolgozni, mert más helyekkel ellentétben, ahol dolgoztam, itt tényleg egy csapatként működünk! Itt mindenki fejlődésorientált, segítőkész és kedves, nem visszahúzzuk, hanem támogatjuk egymást minden téren!

Lepp Zsolt
Senior Könyvelő, Szakmai Vezető

Azért jó itt dolgozni, mert pozitív, vidám és támogató légkör vesz körül. A kollégák segítőkészek. Egy-egy szakmai kérdést közösen is át lehet beszélni akár tanító jelleggel is, illetve van lehetőség a szakmában fejlődni.

Király Kristóf
Bérszámfejtő, Adóstratégiai tanácsadó