Hívj minket 9-17 óra között!

MATEK analízis

Folytonos tűzoltás helyett következetes, kiszámítható cégfejlődés

Megtaláljuk, hol folyik el a pénzed megtérülés nélkül, majd az erőforrások hatékonyabb elosztásával és kihasználásával visszaadjuk a kezedbe a kontrollt a céged és pénzügyeid felett.

 Mit várhatsz a MATEK-analízistől?

elfolyik

Látni fogod, hova folyik el a pénz

Látni fogod, milyen arányban térülnek meg vagy termelnek veszteséget az egyes kiadásaid. Így megszüntetheted a folyamatos, követhetetlen pénzszivárgást a cégedből.

tobb-ido

Több idő és kevesebb tűzoltás

A számlákkal való molyolás, a munkatársak folyamatos ellenőrzése és ad hoc, tűzoltásszerű feladatokba kapkodás megszüntetésével több időt fordíthatsz a cégfejlesztésre.

stabilitas

Stabil, kiszámítható mindennapok

Az arányok megfelelő újraosztása kiszámítható vállalkozói életet hoz. Így nemcsak a cégedben leszel nyugodtabb és céltudatosabb, hanem a magánéletedben is.

nyereseg

Több nyereséget érhetsz el a cégedben

Ha megszüntetjük a pénz szivárgását, az így megtakarított összeg máris többletet jelent. Ha pedig ezt a pénzt átcsoportosítjuk, a nyereséget is megsokszorozhatjuk.

emberinyelv

Hatékonyabb és motiváltabb munkatársak

A pénzügyi tudatosság fókuszálttá és kiegyensúlyozottá tesz. Ez a munkatársaidra is kihat. Különösen, ha az átcsoportosított erőforrásokból az ő bérük és munkakörnyezetük is fejlődik.

 A MATEK-analízis részei

munkatarsak

Munkatársak

Fontos, hogy minden pozícióban az arra legmegfelelőbb ember dolgozzon, és minden munkatárs proaktív és motivált legyen. Tehát megnézzük, milyen megtérüléssel és hatékonysággal dolgoznak a munkatársaid – és mit tehetsz, hogy javítsd a teljesítményüket.

aranyok0

Arányok

A megfelelő pénzügyi tervezés alapfeltétel, de ezen belül is az arányosság az, ami hatékonyabbá teheti a cég működését. A cég vezetőjének tudnia kell, milyen reális célokat tűzzön ki, illetve hogy megfelelő, arányos vállalásokat tegyen. Ennek alapjait is biztosítjuk neked.

tudatossag00

Tudatosság

A sikeres cég alapja (a pontos pénzügyi és üzleti tervezés és hatékony munkatársak mellett) az, hogy a cégvezető minden értelemben „rendben legyen.” A tudatosság az üzleti és a magánéletben is kulcsfontosságú. Tehát a sikerszokások bevezetésére is nagy hangsúlyt fektetünk.

eredmenyesseg01

Eredményesség

Ha a cég egyes részlegeinek a teljesítményét is monitorozzuk, akkor könnyebb kiszűrni a problémás területeket, így hamar változtatni lehet a kevésbé jól működő dolgokon. Az analízisben tehát erre is kiterünk.

data0

Költségoptimalizálás

Sokszor látjuk, hogy a nem megfelelő költekezés (legyen az túl magas vagy túl alacsony) hátráltatja a céget a fejlődésben. A számok alapján kiszűrjük, a cégedben pontosan hol tudunk költségoptimalizálással jobb eredményeket és megtérüléseket elérni.

Milyen cégvezetőknek való a MATEK-analízis?

kiegyensuly

Stabilitást keresőknek

Akik nem értik, hova folyik el a pénz a cégükből és állandóan sakkozniuk kell, hogy mikor és hogyan fizessék ki a számláikat. Akik vezetőként egyszerre több munkakört is betöltenek (akár alkalmazottaik helyett is), a cégük működését pedig a folyamatos tűzoltás hátráltatja.

tervezes0

Növekedni vágyóknak

Akik minél kevesebb kitérővel szeretnék nyereségessé tenni és skálázni, fejleszteni és biztonságosabbá tenni a bizniszüket. Akiknek élethalálkérdés, hogy a költségeik milyen arányban térülnek meg, és hogy a jelenlegi vagy a jövőbeli csapat a lehető leghatékonyabban működjön.

tudatossag0

Tudatosságra törekvőknek

Akik nemcsak vezetni, de érteni is akarják a bizniszüket. Akik megunták, hogy sodródnak a pénzügyekkel, és vissza akarják venni a kontrollt. Akik nem főnökök, hanem motiváló vezetők akarnak lenni a saját cégükben – és környezetükben.

Ki készíti el a céged MATEK-analízisét?

Kovács Balázs, aki ügyvezető tulajdonosként és könyvelőként több száz vállalkozást terelt már a siker útjára

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és cégemmel is ezt képviselem.”

Kovács Balázs, aki ügyvezető tulajdonosként és könyvelőként több száz vállalkozást terelt már a siker útjára

Vannak tanácsadók, akik könyvekből szerzett bölcsességet értékesítenek. Vannak, akik saját tapasztalataikat adják tovább. És vannak olyanok, mint Balázs, aki saját és ügyfelei tapasztalatait veti össze a legnagyobb üzleti mentorok tanításaival. Majd ezt a hazai kkv-piacra fordítva adja tovább.

„Egész életemben a tudatosságra törekedtem az életem minden területén és cégemmel is ezt képviselem.”

Ügyfeleink ezt gondolják rólunk...

Nagyon köszönöm a lehetőséget és a segítséget a cégem átvilágításával kapcsolatban. Ma már sokan kezdenek vállalkozni, azonban a vállalkozás működtetéséhez kevés valódi ismerettel rendelkeznek. Sokat jelent ha egy olyan Csapat van mögötte mint Ti. Sokszor előfordul, hogy a napi rutinfeladatok elvégzése miatt kevés idő jut a tervezésre, analitikára, ezért nagyon nagy segítség volt számomra, hogy pontos számokkal be tudjátok mutatni, hol áll a cégem, és hova tartok. A közös gondolkodás, tervezés, analizálás nagy segítségemre van. Most már pontosabban látom, merre kell elindulni, és mire kell odafigyelni. A MATEK-analizis egy hasznos és egyedi tanácsadás, ami valóban egyedülálló a mai klasszikus könyvelési szolgáltatások között. Csak ajánlani tudom a hasonló helyzetben lévő cégvezető társaimnak!

verebes-istvan

Verebes István

www.dobozrendelo.hu

VSweb Kft.

Korrekt, kedves és a szakmájukban kiváló emberek. Kívánhat bárki ennél többet? Andinál és Balázsnál igen, hiszen ez elmúlt több mint hét évben nem tudtam olyat kérni vagy kérdezni, amiben nem tudtak vagy akartak volna segíteni. Együtt nőttünk a könyvelő irodájukkal és azt hiszem együtt is maradunk most már. Örömmel ajánlom minden cégvezetőnek a K&K Tudatos Könyvelés-t, akinek fontos a jó személyes kapcsolat és a rugalmasság.

kekesdi-gergely

Kékesdi Gergely

www.eflotta.com

Eflotta Járműkövetés

Szívesen ajánlom az irodát, mivel egy maroknyi csapat jól összedolgozva, pontosan, precízen, lelkiismeretesen, megbízhatóan végzi a munkát részünkre 2016. óta. Náluk mindig valaki felveszi a telefont és mindig van segítség, ha szükség van rá.
Szakmai kérdésekben egyértelmű, alapos, naprakész, gyors válaszokat, tanácsokat kapunk és szükség esetén jogi, adózási területre specializálódott szakértőket is bevonnak a válaszadáshoz, így minimalizálva az esetleges ellenőrzések bírság kockázatát és nagyban segítve, megkönnyítve az ügyvezető munkáját.

banos-gergely

Banos Gergely

www.szerverhaz.hu

Szerverház Kft

A K & K Tudatos Könyvelés KFT tulajdonosait és csapatát valamivel több, mint egy éve ismertem, egy kompetens ismerősöm ajánlása útján jutottam el hozzájuk. Az ajánlásban nem is csalódtam!
Számos könyvelőn túl elmondhatom, végre nem kell aggódnom a könyvelés miatt, minden helyesen van elvégezve. Amit szakmailag kapok pontosság, precizitás, szakértelem. Amit emberileg az egy tiszta, kedves, közvetlen kommunikációs csatorna, ami nagyon megkönnyíti az együtt végzett munkát.
Várakozásomon felülien vagyok elégedett a munkájukkal, örömmel ajánlom Őket bárkinek!

donusz-laszlo

Donusz László

www.donusz.com

Csillagkapu Építő Kft

Ajánlás révén jutottam el a K&K Tudatos Könyvelés KFT-hez. Rögtön egy komoly kihívással kellett megküzdeniük, hisz a rapid könyvelőváltás miatt egy lezáratlan pénzügyi évet kellett átvenniük, s remekül megbirkóztak a feladattal.
Érdemben az első perctől fogva maximális biztonságban éreztük magunkat velük, hisz abszolút profizmus jellemzi munkájukat, mindenre kiterjed a figyelmük, időben tájékoztatnak a bennünket érintő változásokról. Megnyugtató, hogy velük profi képviseletet kapunk a különböző hatóságok előtt, a bevallások, mérleg mindig időben előáll. Az év közbeni eredményekről is rendszeresen kapunk tájékoztatást.
A szakmai munka mellett számomra az is nagyon fontos, hogy emberileg is kifejezetten kellemes a két vezetővel az együttműködés, és a K&K munkatársai is nagy összhangban dolgoznak az én kollégáimmal.
2022-ben léptünk együttműködésünk nyolcadik évébe, s eszem ágában sincs váltani.

sziebig-andrea

Sziebig Andrea

www.itbusiness.hu

IT-Business Publishing Kft

Bátran ajánlom a K&K könyvelő csapatát mindenkinek aki tisztességes üzletben érdekelt vállalkozást vezet.
A tulajdonosok (fiatal házaspár), akik nagy-nagy gondossággal válogatják meg a Náluk dolgozó embereket (a mai világban ez nagyon ritka), mind szakmailag és mind emberileg.
(Ez nem csak duma, Tényleg!)
Nekem már 6 éve könyvelnek. Eddig nem volt egyetlen egy panaszom sem Velük, ha valami kérdés felmerült akkor a lehető legrövidebb időn belül (még ha saját tapasztalat alapján nem is volt tudható a megoldás) időt, energiát nem kímélve profi módon utána jártak a kérdésnek olykor ha szükséges volt külön szakértőt is bevonva.
Jóérzésű, tisztelettudó, precíz, szakmailag elkötelezett, dinamikus csapat.

sipsak-sandor

Spisák Sándor

Hosszabb ideje vagyok üzleti kapcsolatban a K&K Könyvelő Irodával, amelynek profizmusa számomra biztonságot jelent.
A könyvelő irodára jellemző, hogy tudják, hogy ügyfeleiknek mi a prioritása és kreatívak a probléma megoldásában.
Ami nekem fontos, hogy mindkettő dinamikus személyiség, az első perctől kezdve létrejött köztünk az összhang, és a kiváló kommunikáció.
Minden üzletember számára ajánlom a könyvelő irodát, ha a fenti elvárások nekik is fontosak, amelyről nincs kétségem.

Dr. Kiss György

Fehér Gyémánt Bt

2014. óta bíztam meg Balázsékat vállalkozásom könyvelésével és két éve férjem cégeinek könyvelését is ők végzik, problémamentesen, precízen és naprakészen.
Mindig rendkívül segítőkészek, kéréseinkre, kérdéseinkre nagyon rövid időn belül kapunk választ, még akkor is, ha a könyvelő feladatokon túlmutató, egyéb természetű tanácsot kérünk tőlük. A csapat minden tagja nagyon kedves és magas színvonalon végzik munkájukat.
Aki szeretné vállalkozását jó kezekben tudni, annak mindenképp őket ajánlom!

opalszkine-ledeci-beatrix

Opálszkiné Lédeci Beatrix

Mo-Pro Kft

Miért jó, ha mi csináljuk a céged
MATEK-analízisét?

Ez az elemzés garantáltan neked, a te cégedre, a te számaidra vonatkoztatva, a te igényeidnek megfelelően készül el.

Hiszen 15 éves tapasztalattal bíró cégvezetőkként otthonosan mozgunk a cégvezetés és -fejlesztés területén – tehát abszolút egy nyelvet beszélünk veled. Könyvelőkként pedig a kisujjunkban van a vállalkozói matek – azaz anyanyelvi szinten beszéljünk a számok nyelvén.

De hogy ezek ne csak üres szavak legyenek: 140+ ügyfelünk van, akik többsége velünk indította a vállalkozását. Így a sikereit is a mi könyvelői, számviteli és pénzügyi segítségünkkel érte el

És miért jó még?

A MATEK-analízis a kezedbe adja a módszert, amivel minden cégvezetői döntésed jobb megtérülésű lesz. De ennél sokkal többet ad…

Az elemzéshez egy tanácsadás is jár, amivel a vállalkozói önbizalmad is megerősödik. Tehát nemcsak a legjobb döntések meghozásában segítünk, hanem abban is, hogy meg is merd lépni azokat.

Így lesz a „jó lenne ezt meglépni” vállalkozásból „de jó, hogy ezt megléptük” sikercég.

Mennyibe kerül a MATEK-analízis és miből áll pontosan?

Az analízis során szakértőink összevetik a kérdőívre adott válaszaid, a könyvelésed és az elérhető pénzügyi mutatóid. Ezek alapján pontosan meg tudjuk mondani, hogy a céged mely területeken és konkrétan milyen intézkedések mentén tudna a leghatékonyabban és a leggyorsabb fejlődni.

Az elemzéshez jár továbbá egy 2 órás konzultáció – személyesen vagy online –, amely során az elemzés eredményeit és a javasolt lépéseket prezentáljuk neked.

A komplett Matek – analízis és 2 órás tanácsadást követően úgy állhatsz fel, hogy biztos leszel abban, hogy céged pénzügyileg sokkal hatékonyabban működik – vagy éppen azzal a tudattal, hogyan tudod azonnal hatékonyabbá tenni.

A cégedre szabott egyedi komplex 2 órás Tanácsadás és Matek analízis díja egyszeri 189 000 Ft + áfa