Hívj minket 9-17 óra között!

Könyvelés szolgáltatás

Időt, pénzt és energiát spórolunk – nemcsak neked, hanem a teljes cégednek

Egy jó könyvelő nem csak az adóügyeket intézi. Riportokkal, tanácsokkal és új pénz- vagy időtakarékossági lehetőségekkel segít egy dinamikusabb, nyugodtabb, így sokkal eredményesebb cég megteremtésében.

A profi könyvelő a vállalkozásod útvonaltervezője

Bár lehet navigációs rendszer nélkül utazni, ritkán kifizetődő. Előfordulhat, hogy valaki egész életében szerencsésen választ irányt, jól ismeri a környéket. Így eddig még nem tévedt el, nem rostokolt órákat dugóban és meg sem büntették, amiért tilosban parkolt.

Viszont elég egyetlen baki és órákat veszíthetünk egy rossz kanyar miatt.

Ugyanez igaz a könyvelésre: el lehet lavírozni saját kútfőből és piaci ismeretekből. Viszont egyetlen rossz döntés akár egy élet munkáját is tönkreteheti.

Érdemes tehát bekapcsolni a vállalkozásod útvonaltervezőjét, a profi könyvelőt. Aki a legjobb szabályos adózási lehetőségeket segít megtalálni, cégedre szabott megoldással segítve sikereid.
 • checkKönyvelőváltáson gondolkodsz?
 • checkÚgy érzed, cégedből folyik ki a pénz?
 • checkNem érted az adózási, könyvelési mechanizmusokat?
 • checkJelenlegi könyvelődtől nem kapsz kielégítő támogatást, ezáltal nehezebben tudsz a céged fejlesztésre koncentrálni?

Fordulj hozzánk és segítünk!

KIVA-ban is otthon vagyunk, amivel sokat spórolhatunk neked

A KIVA adózással sok ügyfelünk már több millió Ft-ot megspórolt az utóbbi pár évben. Te lehetsz a következő.

Persze nem mindenkinek éri meg a KIVA. Ezért ezt mindig egyedi stratégia alapján állapítjuk meg.

Ha szeretnél egy mély és átfogó adóstratégiai elemzést, hogy kiderüljön, melyik a legoptimálisabb adózási forma cégednek, segítünk.

Összehasonlító elemzésünkkel tisztán látni fogod, megéri-e a cégednek is a KIVA vagy nem. (Az adótanácsadói szolgáltatásunk részét képezi az adóstratégiai elemzés, ha havi díjas ügyfelünk leszel.)

Miben vagyunk mások, mint a többi könyvelőiroda?

 • checkFiatal, dinamikus, magas szakmai színvonalú csapat: Csapatszellemünk kiemelten jó, miden munkatársunk nagyon komoly és szigorú szűrön keresztül került a cégünkhöz. Folyamatosan képezzük a munkatársakat, nemcsak szakmailag, hanem a személyiségfejlődésüket is kiemelten támogatjuk, hogy folyamatosan jó teljesítményt nyújtsanak.
 • checkEgyedi adóstratégia: Minden ügyfelünknek személyre szabott adózási stratégiát javasolunk, melyet folyamatosan nyomon követünk. A kedvezőbb adózási forma bevezetésére mindig konkrét javaslatot is teszünk és az esetleges kockázatokra is mindig felhívjuk a figyelmet, hogy a céged a legoptimálisabb/legkedvezőbb adóstratégiával rendelkezzen. Így a cégvezetőként a figyelmed a cég építésére tudod fókuszálni.
 • checkÜgyfélszolgálatunk mindig elérhető munkaidőben: Mindig felvesszük a telefont, ha munkaidőben (Hétfőtől-Csütörtökig: 09-17h, pénteken: 09-15h) telefonálsz, és azonnali segítségadásra számíthatsz.
 • checkGyorsaságra és profizmusra törekszünk: A bejövő kérdéseket/megkereséseket kiemelten gyorsan és szakszerűen megválaszoljuk.
 • checkKözérthető nyelven kommunikálunk: A szakmai állásfoglalásokat mindig közérthető nyelven írjuk meg. A jó együttműködés alapja, hogy közös nyelvet beszéljünk. Ehhez nem kell más, mint érthetővé tesszük a könyvelést és az adózást.
 • checkKönyvelésen túl is segítünk: Nemcsak könyvelünk, hanem mindenben támogatunk, hogy fejlődni tudj. Abban hiszünk, hogy a jó könyvelő nem csak könyvel, hanem a cég egyik motorja is, mert a cég fejlődését tanácsaival tudja támogatni/fejleszteni minden tekintetben.
 • checkIsmerjük az igényeid és törődünk is vele: Olyan egyedi megoldásokkal dolgozunk, amelyek 20 éves szakmai tapasztalatra épülnek és a cégvezetők döntéseiben átlagon felüli támogatást nyújtanak.
 • checkNaprakész könyvelés a gyors és hatékony üzleti döntések érdekében: Törekszünk arra, hogy a mai felgyorsult világunkban minél inkább naprakész könyveléssel, bérszámfejtési szolgáltatással tudjunk támogatni, hogy aktuálisan lásd a könyvelési, bérszámfejtési és pénzügyi adatokat, valamint bármilyen kérés/kérdés esetén számíthatsz ránk.
 • checkSzemélyes és online konzultációkkal együtt gondolkozunk: Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes/online konzultációkra, ahol a cég jelenlegi működése és jövőbeni terveinek átbeszélése alapján egyedi megoldásokat javasolunk/tanácsolunk. A cél az adózási, munkaügyi és adminisztráció gördülékenyebb és eredményesebb kivitelezése.
 • checkIratmintákkal és szerződésmintákkal is támogatjuk a munkád: Mindennapjaidat különféle típusú irat-, szerződésmintákkal, segédletekkel egyszerűsítjük meg.

Milyen vagy te – vagyis az ideális ügyfél?

 • checkNeked is fontos, hogy a ne „csak könyvelést”, hanem nyugalmat és élményt is kapj azzal, hogy ránk bízod a pénzügyeidet. Mi nemcsak ismerjük az igényeid, hanem törődünk is azokkal.
 • checkIgényled a professzionális és minőségi könyvelői szolgáltatást.
 • checkSzemélyre szabott, egyedi adózási megoldásokat keresel.
 • checkTöbbdimenziós könyvelést igényelsz – mert könyvelési és pénzügyi kimutatásainkat szívesen használod fel vezetői döntésekben.
 • checkIgényled az őszinte és egyenes üzleti kommunikációt – mert csak ez vezet a fejlődés útjára.
 • checkKorrekt vagy a saját munkatársaiddal és az üzleti partnerekkel.
 • checkFejlődésorientált és innovatív vagy.
 • checkJogszabálykövető vagy, de mindig a legjobb legális adóstratégiai megoldásokat keresed – ahogyan mi magunk is.

Mi történik, miután kitöltöm a formot?

Senior könyvelőnk 8 munkaórán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen egy online vagy személyes konzultációra. (Amelyik neked inkább megfelel.) Ezen az ingyenes konzultáción feltérképezzük a céged és megtaláljuk számodra az ideális könyvelési és pénzügyi megoldásokat.

Sürgős, így inkább telefonálnál?

Ha nem szeretnél várakozni, hívhatsz is minket +36 70 290 5556-es telefonszámon! Kollégáink munkaidőben (hétköznapokon 9-17 óra között) 10-ből 9 hívásra azonnal válaszolni tudnak – a maradék kettőt 1 órán belül visszahívják.

E-mailben kényelmesebb neked?

Írj nekünk a info@tudatos-konyveles.hu címre, és legkésőbb 8 munkaórán belül válaszolunk neked.