Hívj minket 9-17 óra között!

Többdimenziós könyvelés

Hogy pontosan lásd, mi hoz profitot a cégednek és mi csökkenti azt

Többdimenziós könyvelés szolgáltatásunkkal megmutatjuk, mennyire dolgoznak hatékonyan az egyes részlegek, mekkora a bevételtípusonkénti nyereség, vagy épp a munkatársak termelékenysége.

Mit jelent pontosan a többdimenziós könyvelés? (És miért jó neked?)

A többdimenziós könyvelés azt jelenti, hogy többszintű könyvelést végzünk olyan ügyfeleinknek, akiknek fontos, hogy minél részletesebben és több oldalról is lássák cégük pénzügyi és vagyoni helyzetét.

Lehetővé teszi akár az 5 szinten történő könyvelést is. Így a cégvezető cégfejlesztési stratégiájához nagyon nagy mértékig hozzá tudunk járulni.

Sőt olyan pénzügyi  fejlődési stratégiát jelölhetünk ki a cégnek, ami pusztán „sima” könyvelésből nem látszik.

Miért támogathatja ez a szolgáltatás a céged építését, azaz milyen esetekben lehet jó?

  • checkTámogatja a pénzügyi stratégiai döntéseket: Olyan riportokkal dolgozhatsz, amelyek a könyvelésen túl sokkal komplettebben megmutatják, hol lehetnek elakadások és milyen pénzügyi stratégia segítheti a sikeres cégépítést.
  • checkA munkatárs termelékenységét kiszámoljuk: Szeretnéd látni, hogy a munkatársaid egyenként milyen profitot termelnek cégednek? Többdimenziós könyvelési riportunk ezt is megmutatja.
  • checkMotiváltabbá teheted a munkatársaid: Ezzel a könyvelési struktúrával megvalósíthatod akár a teljesítménybér (vagy teljesítmény alapú jutalék) bevezetését is, ami sokkal motiváltabbá teheti a munkatársaid. A teljesítménybér a szolgáltató szektoroknál is jól működtethető ezzel a könyvelési mechanizmussal.
  • checkBevételtípusonkénti nyereség segít a cégvezetői döntésekben: Cégvezetői döntéseidben fontos szerepet játszik az, hogy egy adott bevételtípus milyen hozammal jár. Ezt is megmutatjuk riportjainkban.
  • checkLáthatóvá tesszük, mennyire működnek hatékonyan az egyes részlegek: Cégednek több részlege is van, de nem látszik tisztán, hogy melyik működik igazán hatékonyan és melyik nem? Megmutatjuk, melyiken kell javítani vagy több/kevesebb pénzt invesztálni.
  • checkTelephelyenkénti nyereségmeghatározás: Szeretnéd tisztán látni, hogy egy adott telephely konkrétan mennyi nyereséget termel? Lehet, hogy van olyan telephelyed vagy boltod, ami sokkal jobban termel, mint a másik. Azaz lehetséges, hogy valamin változtatnia kell, hogy cégszinten sokkal sikeresebb legyen. Ebben is segítünk.
  • checkÉrtékesítői jutalék meghatározása (egyszerű számításokkal): Tudni szeretnéd, hogy az értékesítőd (saleses) mennyi bevételt hoz a cégnek, hogy a teljesítménye alapján adhass jutalékot neki? Riportunkból ez is kinyerhető.

Kinek ajánlott?

Ezt a szolgáltatást azoknak a cégvezetőknek hoztuk létre, akik az „hagyományos” könyvelés mellett az ügyvezető (vagy pénzügyes) támogatását is elvárják a megbízott könyvelőirodától.

Akik könyvelőt nemcsak adatrögzítőnek gondolják, hanem tisztában vannak vele, hogy egy valóban jó könyvelő a cég egyik fontos motorja is egyben, akivel együtt gondolkodva egy sikeres cég épül.

Ha szeretnéd, hogy a könyvelésen túl tanácsadással, riportokkal, kimutatásokkal
eredménylevezetésekkel is segítsük a munkád, hogy minél inkább tudjon a cég fejlesztésére fókuszálni, ez a legjobb szolgáltatás.

Mi történik, miután kitöltöm a formot?

Senior könyvelőnk 8 munkaórán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen egy online vagy személyes konzultációra. (Amelyik neked inkább megfelel.) Ezen az ingyenes konzultáción feltérképezzük a céged és megtaláljuk számodra az ideális könyvelési és pénzügyi megoldásokat.

Sürgős, így inkább telefonálnál?

Ha nem szeretnél várakozni, hívhatsz is minket +36 70 290 5556-es telefonszámon! Kollégáink munkaidőben (hétköznapokon 9-17 óra között) 10-ből 9 hívásra azonnal válaszolni tudnak – a maradék kettőt 1 órán belül visszahívják.

E-mailben kényelmesebb neked?

Írj nekünk a info@tudatos-konyveles.hu címre, és legkésőbb 8 munkaórán belül válaszolunk neked.