NAV ÜGYINTÉZÉS

NAV-ügyintézés szolgáltatás

Nem kell a NAV-val foglalkoznod, intézzük helyetted

A „hatósági ellenőrzés” szótól még annak is görcsbe rándul a gyomra, akinek nincs félnivalója. A cégvezető és a munkatársak számára felesleges, idegőrlő procedúra. Meglévő ügyfeleinknek* segítünk, hogy az adóhatóság felé az ügyintézés mindig maradéktalanul szabályos (és gördülékeny) maradjon.

*A NAV-ügyintézés szolgáltatást csak meglévő ügyfelek számára, kapcsolt szolgáltatásként áll módunkban teljesíteni. Új ügyfelektől kizárólag NAV-ügyintézésre vonatkozó eseti megbízást jelenleg nem tudunk fogadni.

Mit takar pontosan a NAV-ügyintézés?

Szakembereink az ellenőrzések során személyesen képviselik a céged. Felkészítenek téged – vagy a céged megbízott munkatársát – az ellenőrzésre, hogy minden a törvényi előírásoknak megfelelő legyen. Így nem kell büntetésektől tartani és értékes időt spórolunk meg.

NAV ügyintézés szolgáltatásunk részei:

  • checkAz első telefonos, vagy elektronikus megkereséstől kezdve személyes kapcsolattartás az ellenőrrel, időpont és adat egyeztetés.
  • checkAz esetleges ellenőrzések teljes lebonyolítása, személyes képviselet.
  • checkBevallások, változásbejelentések határidőre történő beadása, elektronikus úton.
  • checkJövedelem-, illetékességi és nemleges adóigazolások intézése, elektronikus úton.
  • checkKérelmek, egyéb beadványok megírása, továbbítása a hatóság felé.
  • checkFolyószámla folyamatos figyelése, eltérés esetén egyeztetés kezdeményezése a hivatallal.

Ne aggódj többet a NAV miatt, bízd ránk az ügyintézést

Ahhoz, hogy nyugodt munkakörnyezetet és folyamatosan fejlődő céget teremts, arra kell fókuszálnod, amiben a legjobb vagy. (És ez igaz minden kollégádra is.) Épp ezért bízd ránk a NAV-ügyintézést és a vele járó stresszt és feladatokat.